Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nu bade share booter mangga didieu

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: nu bade share booter mangga didieu   31/12/2008, 02:28

ieu mah tambah kesel we,,

PRC v11 ,
[img][/img]

bilih aya nu periogi, mangg klik didieu

ulah di pake heureuy ka room 9 nya...

bisi di doakeun cing kawin jeung wadam ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
k3yen.rapael95
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 15.11.09

PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   15/11/2009, 01:56

oh chi doet nu osok make mesin bubut teh kanyahoan ciah nya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
k3yen.rapael95
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 15.11.09

PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   15/11/2009, 02:13

yeuh nya barudak cuman ngabagi elmu
daftar nama nama booter simkuring:


* YLC Killer (hade barudak mesin ampuh lah jang nga dc keun ym atawa ysupra)
* Silent Dc V2 By_____Mr.Juzzto_____.exe (aduh mesin ieu tea bisa bisa kompi viktim henk)
* Satan - Killer .v1.2.exe (alah ieu mesin kebangga`an sayah biasa jang jaga jaga nu rese di room)

sakitu heula nya nu bade share eta mesin pm abi nya teangan wae di bandung9
sok siah siap barudak ditembak cia sok siah budak males
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   15/11/2009, 20:00

hatur nuhun.. mangga nu peryogi.. sok dongdot..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
k3yen.rapael95
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 15.11.09

PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   17/11/2009, 11:06

anyiw dongdot wkwkkwkwkkw ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   22/12/2009, 14:50

jiew..ieu geuning tukang ngabubut teh.......kade ah tong dipake heuheueheuue ka sasama barudak b_9 ciah nyak....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nu bade share booter mangga didieu   Today at 03:39

Kembali Ke Atas Go down
 
nu bade share booter mangga didieu
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» share lagu barat (tapi jangan metal :D)
» (share) Pengalaman enak and gak enak di bengkel resmi
» Pernah punya pengalaman 'berantem' dijalan? Share dimari yah.
» Tukeran No HP yuk...
» [share] Caraku terhindar 100% dari Virus PC & Notebook ( No Deep Freeze )

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Chat :: Yahoo-
Navigasi: