Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kumaha jadina lamun di cabakan wae..????

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   26/12/2008, 11:36

yeee teu keuna awewe geulis bari ba
lamun susu aww di cabakan wae,, ceunah mah bakal ngageudean,,
bener teu nya eta teh,,, ngodek tai irung
trus lamun kaseuringan di cabakan bisa beunang panyakit teu..??
sapertos kangker paru dara...??

ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   26/12/2008, 16:26

dukanya abdi mah alit keneh katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   2/1/2009, 09:04

nyabakna dikumaha hula men? heheotan
lamun saukur nyabak wungkul mah moal ngaruh, tapi mun di gerepe hu uh sok ngagedean awewe geulis bari ba komo bari nafsu mah uuuhhhh cenah mah ngeunah k aww na getek ngagoler ahk ngagoler ahk
eta ge ceuk beja men, da badeur mah can pernah di cabak :-&:
mun nyabak mah sok dibejaan, tong kitu ciga nu karagok sok weh tong asa2 cenah rada di raceuk weh ngarah ngeunaheun ka nenkna cenah ngagoler ahk
eta mah pangalaman badeur men tapi jempe nyak tonk di beja2 :-$:



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nhie
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 34
Lokasi : Cimohai
Humor : Gender Switch
Registration date : 10.01.09

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   11/1/2009, 00:47

Ari cek saya mah nyabak (.)Y(.) mah teu nanaon, justru ngajauhken tina nungarana kanker payudara sebab kacabakan terus.
keurmah baheula boga kabogoh (.)Y(.) na letik malah resep di cabak nepi ka di emut da hayang ngagedean saetik, meh katinggali awewe majarken teh,
tah kitu neng mun aya nu hayang nyabak asongken weh da alus mangfaatna AMAL GAIRAH etah.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jhunie.friendplay.com
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   23/1/2009, 11:29

abdi mah jalmina polos keneh,,teu apal kanu qtu ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   24/1/2009, 17:57

tergantung nyabakna men...lamun di iringi nafsu nya sok ngabadagan jeung ngakibatkeun panyakit..(panyakit katagihan) ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   27/1/2009, 09:57

awewe geulis bari ba ehem... ehem...
hoyong nambahan ageung igh...

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kumaha jadina lamun di cabakan wae..????   Today at 22:59

Kembali Ke Atas Go down
 
kumaha jadina lamun di cabakan wae..????
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: