Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Bensin turun,bahan pokok angger mahal

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Bensin turun,bahan pokok angger mahal   26/12/2008, 09:01

Bensin teh hargana turun mulai di desember 2008 kana 2x na afro
ngan harga bahan pokok naha angger nyak? mikir hula paahal keur naek ma eta bensin,kabeh ngilu naraek teuing ahk naon we

badeur mah nempo berita na radio, ngadenge dina tv loba masyarakat nu ngantri gas jeung minyak tanah, padahal khan cenah mah minyak tanah di ganti ku gas ngarah gampang lieur euy tapi nu aya, minyak tanah eweuh, gas karosong.
dikamanakeun eta gas teh nyak bisa kosong kitu? pundung
Atawa emang politik pemerintahan kitu ngarah harga gas teh naek dui? jadi ngahaja dikosongkeun? payah
harga bensin diturunkeun pas rek dekeut ka pemilu, ngan mun misalkeun pemerintahan teu ganti apa mungkin harga bensin angger atawa turun dui moal nya? mikir hula
tuing naek dui kitu? ngawoko ahk
badeur mah hayang naek teh gaji a cheers cheers
Kira - Kira Pemilu rek marilih moal? burileung
mun golput cenah mah ayeuna mah Haram Evil or Very Mad

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Bensin turun,bahan pokok angger mahal   26/12/2008, 11:17

urang ge hayang naek gajih mah...
naek haji ge hayang...
komo naekan kabogoh mah..
sok mbung turun deui..
sayaaaaaaannng......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Bensin turun,bahan pokok angger mahal   26/12/2008, 11:25

Saha nu embung atuh men ari kitu mah justru eta nu di teangan teh.. Gajih naek, bisa hajian, kadaharan loba, kabogoh jeung pamajikan gareulis, ceuk paribasa tea mah.. Bru dijuru, bro dipanto, ngalayah ditengah imah, sawah lega pamajikan geulis bahenol nerkom ungal poe ungal peuting ditumpakan..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Bensin turun,bahan pokok angger mahal   26/12/2008, 16:25

pasti kabehan nana hayang naekan awewe geulis bari ba nya ???
sok siah ngaku ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Bensin turun,bahan pokok angger mahal   Today at 09:23

Kembali Ke Atas Go down
 
Bensin turun,bahan pokok angger mahal
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [WTA] pemakaian bahan bakar terhadap perbandingan kompresi
» (ask) Bensin dicampur broquet plus octane booster aman gak ya?
» Berapa standard perbandingan bahan bakar ninja 250?
» Konsumsi Bahan bakar sebelum dan sesudah ganti knalpot racing + jetting
» (Ask) Meteran Bahan Bakar Mati / pelampung bensin rusak (merged thread)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Politik-
Navigasi: