Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Hayang Curhat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Hayang Curhat   25/12/2008, 12:41

Uing salah eung ka budak aya ka hiji jelma

padahal urg teu aya mksd jang jeiun si eta mewek


ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung

tp da kumaha deui urg ges terlanjur apal ke pribadian si eta

pokok na mah urg hayang menta maaf

sugan weh jelma na ningali ieu topik

nu penting mah urg teh nyaah ka si eta teh

euueheu ragrag cinta ragrag cinta
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Hayang Curhat   26/12/2008, 08:07

sok siah
budak saha ciahk nu diceurikan ku maneh,,
ngaku nteu,,, ngaku ciahk,,,
maneh bogoh nya,,
ngaku nteu,,,ngaku ciahk...
bisi di beudil..
ditembak cia

hok atuh akang pey,,,, geura gancang" menta hampura,,
tong poho bari cium indung suku na tilu kali...
da pastina ge moal ngarasa tenang lamun urang hirup jeung rasa salah mah..
komo deui neupi ka nyeuri hatekeun batur..
hok ahk ayeuna mah urang manjangkeun silaturahmi..
ulah neupi ka putus tali silaturahmi..


astagfirulloh,,,

asa teu nyambung wae si timen mah mere comment teh,, jadi pusing gini,,
asalaman sayaaaaaaannng......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Hayang Curhat   27/12/2008, 02:02

nuhun ah timen

atos di hampura da ku jamli na

huehuee

wah saes cium indung suku wungkul

si cium sakbeh awak

wakakakaka ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Hayang Curhat   27/12/2008, 10:23

emang kamu yakin gtu di maafin oleh orang itu???

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Hayang Curhat   27/12/2008, 12:05

berarti lamun geus di maafkeun mah,
anggeusan atuh curhatna...
bubar atuh

ditembak cia ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Hayang Curhat   27/12/2008, 23:45

bubaaaaaaaaar barudaaak ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Hayang Curhat   Today at 03:33

Kembali Ke Atas Go down
 
Hayang Curhat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» curhat ninja 250R bermasalah
» Diary of Detective (Page 1)
» agak kewalahan neh oli vsx diganti yah?
» Curhat Service di Motorave kemayoran
» Curhat colongan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: