Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kikindeuwan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: kikindeuwan   13/11/2008, 15:58

assalamualaikum


kikindewan anu bakal di lakonan ku simkuring khususna jeung baraya bandung salapan anu bakalan rerejengan nu di pikacinta ku araranjen nepi ka kolot mun di lakonan pasti lila menangna sabab hese neangan anu sa ati mah.iwal teu masrahkeun kanu diluhur.... yeun jodoh mah kagungan anu di luhur.... masing neangan teupikeun ka guling2 oge ari hasilna ngan rahet hate mah..... karek bobogohan geus ngomong dunia ini asa milik kita berdua.....komo lamun geus nikah merenan ..... ucing banjakan we unggal dinten.....
:lol: hehehe . aya paribasana ceuk kolot baheula mah ..... jodoh mah jorok....tah atuh sugan kekengengan kikindewan didieu anu sa ati didieu...... :lol: hehehehehe. muhun ketang ari jalmi mah seer kahoyong, pajarkeun teh sanes level....ari kanggo simkuring mah malarian istri teh moal pilih'' kahoyongmah sie anu shalehah....cekap sakitu oge.....moal nyunken deui nanaon....adakah disini....klo ada bolehkah aku berkenan untuk berkenalan dengan anda......

atos we sakitu ti simkuring mah....cink di ijabah we ku gusti nu mah suci sing aya berkahna...........ngadu'a

assalamualaikum

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: kikindeuwan   14/11/2008, 12:34

ari kikindewan teh naon han...??? burileung burileung burileung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
bdg9
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
Registration date : 30.11.08

PostSubyek: wew   6/12/2008, 18:12

kikidoan???

gigitekan meuren han waaaaaaaaa ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ewe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: kikindeuwan   7/12/2008, 09:16

Admin wrote:
ari kikindewan teh naon han...??? burileung burileung burileung

ngawoko ahk jiss...teu apal kindeuw...
kindeuw mah eta geuningan...paragi...
ucang angge na tangkal bari mawa an barang batur...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kikindeuwan   Today at 05:08

Kembali Ke Atas Go down
 
kikindeuwan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: