Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 timen dah biasa di tolak aww

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: timen dah biasa di tolak aww   18/12/2008, 09:55

ngabaung ngabaung ngabaung

hu,,hu,,hu,,,hu,,,,
carita na mah hayang ngajaran rasa na bobogohan di dunia maya..
kumaha sih rasa na bobogohan jeung jelema nu can puguh rupana.. lieur euy

rasana siga dipecutan teu nya,,,,,,,,,??
mecut c otong
ataw siga di dereded..???
dorodorodoodd

bae ahk rek kumaha rasana ge,,, poko na mah hayang ngasaan weh,,,

tapi nasib berkata lain,,,,
setiap aya aww nu ngeunah diajak ngobrol,,,, ku timen sok langusng di tembak,,,
eta ge mun geus beak bahan piobroleun,,

naon cik hasil na.....

10 kali nembak,, euweuh nu teumbus hiji,,hiji,,acan,,,,, hahahaha,,,
ku matak ayeuna mah rumasa geus biasa ditolak teh mental jadi tambah kuat,,

aya aww datang tembak,,aya aww datang tembak..

tembuaaakkk tembuaaakkk

paduli ahk rek di tolak deui ge,, da geus biaa di tolak timen mah,,,

abok heula ahk,,,,
marangga marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
timen dah biasa di tolak aww
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» perkenalan newbie biasa seperti yang lain pada umumnya
» Beda Nitrogen Ama Angin Biasa
» [ASK] beda nya Master Rem Radial dengan yang Biasa
» WTA Ukuran Boots dilebihin atau dikurangin 1 dari ukuran sepatu biasa?
» ninja biasa aja...

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: