Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 share no tlp ach

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: share no tlp ach   17/12/2008, 12:43

kang admin badeur meunang ide akal di topik kadaharan jeung nginuman yeh lieur euy

Kumaha lamun member khususna nu geus kenal dket lah share no tlp jeung alamat imah, tapi maksudna nu alus
manjangkeun silaturahmi oge,tapi umumna mah kabeh seh tapi eta ge nu daek di share keun no na ngodek tai irung
teu maksa, nya ieu mah saran weh kumaha alus teu kang Admin? sumuhun dauh
Bisi weh aya aya perkumpulan tersembunyi khan bisa sms or tlp2an ngagoler ahk

mangga ach sakitu bae saran ti badeur mah, nu satuju mangga nu teu satuju kudu satuju ngagoler ahk
te naun2 ketang teu satuju ge ngabaung


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   18/12/2008, 08:56

ngagoler ahk mbung ahhh bisi diteror unggal peuting ku si badeur
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   18/12/2008, 10:55

mbung ahk deur,,,, ngagoler ahk

ke mun kanyahoan ku si awie kumaha setaaaaaann koplok..
ke si awie bisa ngapelan urang unggal poe,, aduhh gedebug ,,,
mentaan ngawoko ahk ka urang,, ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   19/12/2008, 07:52

mecut c otong timunnnn.....!! mikir hula poto saha eta men??!! asa wawuh ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   19/12/2008, 08:15

ngodek tai irung
wauh timana wie,,,

poto nu eta mah tingalian weh di fs urang,,
ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   9/1/2009, 09:20

jiew kalakah jadi tempat curhat uy share no tlp teh ngagoler ahk
Wi ke mah rang mamerkeun no ci timen yu ach ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   10/1/2009, 14:14

adugh... alim agh fan mah.. ke seueur nu ngefans...
awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   14/1/2009, 15:14

komo abdi bahaya pisan tah mun share no tlpn didieu mah sieun ahk
der aya nu bogoh ka uing ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   25/2/2009, 19:59

wezzzxxxx badeur promosi euy sieun ahk

bahaya kalo badeur udah mulai promosi mah sedih uy...



asalaman deur..deur...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: share no tlp ach   27/2/2009, 17:07

apan nu urangmah geus aya no na deur........ katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   3/3/2009, 10:14

mikir hula mung teu boga hp kumaha deur? tapi hayang sharing??!!! mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   5/3/2009, 22:39

klo num hp cwe awi boleh tu,,mana wie,,sok buru plok ah ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: share no tlp ach   13/3/2009, 08:20

Kumaha badeur teh nya?
Piheulaan atuh maneh ti heula mere no na... anu lain khan bisa ngabejaan melalui Calling atawa sms...

Kumaha lamun sharing No. nu leuwih Private deui?
sharing No. Calana jero, jeung No BH....


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: beuh,,,,,   2/4/2009, 08:44

meuli we buku yelow page atu hyg nmr epon mh komplit dina buku eta mh,
aya nmr TPU oge bisi rek pesen tanah ker perum jangka panjang waaaaaaaaa
sok cobian....
lieur euy sayaaaaaaannng...... sayaaaaaaannng...... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Sponsored content




PostSubyek: Re: share no tlp ach   Today at 05:20

Kembali Ke Atas Go down
 
share no tlp ach
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» share lagu barat (tapi jangan metal :D)
» (share) Pengalaman enak and gak enak di bengkel resmi
» Pernah punya pengalaman 'berantem' dijalan? Share dimari yah.
» Tukeran No HP yuk...
» [share] Caraku terhindar 100% dari Virus PC & Notebook ( No Deep Freeze )

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: WILUJEUNG SUMPING :: Kritik & Saran-
Navigasi: