Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 generic host error....nyungkeun bantuin na

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: generic host error....nyungkeun bantuin na   17/12/2008, 08:03

sieun ahk sieun ahk aya nu gaduh solusi kanggo mun komputer kaluar error generic host ae... heheotan bilih kang admin dimohon bantuin na... hariwang hariwang hariwang hariwang hariwang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   17/12/2008, 10:33

generic host win32 << kaluar kitu sanes kang??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 08:32

tepat pisan..generic host win32.. ngabaung mun aya tehh jaringan na pareum teu tiasa kamana2.. Akeup ahk bilih kang otong gaduh solusi ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta di antos nya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 09:08

tolombong_awi wrote:
tepat pisan..generic host win32.. ngabaung mun aya tehh jaringan na pareum teu tiasa kamana2.. Akeup ahk bilih kang otong gaduh solusi ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta di antos nya

cobian weeh scan anggo pcmav anu anyar tapi dina safemode...... katingali huntu
mangga sok DOWNLOAD


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 09:47

SarWi mun bung kaluar2 dui eta ci generic, cabut weh kabel jaringanna ngodek tai irung
dijamin moal kaluar2 dui selama kabel jaringan di cabut mah ngagoler ahk

mun cara kadua, datang weh ka Apotek bejakeun aya obat generic teu?
dijamin dibere obatna titah diinum ku nyaneh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
ci otong bner oge Wi tah, mun angger keneh mah, kerem weh ci otongna ngabejaan teu Aleg di kandangan



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 09:57

ci_Badeur wrote:
ci otong bner oge Wi tah, mun angger keneh mah, kerem weh ci otongna ngabejaan teu Aleg di kandangan

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk

tuh nya maneh mah deur... ka uing tah kalah nitah di di kandangan hayang di seraaaaaaaaaaang nya siang kaclak-kiclik we ah

NB: meh bung kaluar deui generik host32 na, eta komputer ulah di hurungkeun salilana ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 10:17

ngabaung ngabaung masih kang tonk... da ku antipirus mana oge teu kadetek... setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. hag ciahh badeurrrrr.... ngagoler ahk pareman komputernaaa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 10:23

cobi anggo avira...scan system na anggi safemode oge> administrator
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 12:06

gampang atuh surawie nu kitu mah...
baledog weh komputer na make nu kieu..
sok siah

hok geura cobian,,,,,
seraaaaaaaaaaang atawa geleng weh kompina kunu kieu,,,

ngagoler ahk

ngagoler ahk

ngagoler ahk

ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   18/12/2008, 16:37

teu miluan urg mah sarwi katingali huntu


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   19/12/2008, 07:58

ngabaung ngabaung ajigggggg timun soplokkkk....!!! setaaaaaann koplok..

marangga siap kang otong ekeu cobian anggo avira....
hayoh gelut cia sok ciahh timunnn.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   19/12/2008, 09:42

sing rame sing rame goyang curuk goyang curuk goyang curuk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


kabuuuuuuuuuurrrr kabueeeeeeeerr


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: generic host error....nyungkeun bantuin na   Today at 11:20

Kembali Ke Atas Go down
 
generic host error....nyungkeun bantuin na
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» bantuin ane dong
» (ASK) speedo koso rx2 sering error?
» mintol lagi dong!
» Bantuin saudara cari ninin 2nd
» bantuin milih HID/ halogen harga miring

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Virus-
Navigasi: