Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ku loba teori mah hese bisa na mendingan praktek yu

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: ku loba teori mah hese bisa na mendingan praktek yu   15/12/2008, 11:57

assalamualaikum

sebenar na mah teori teh alus.......
sugan we sa imah tah koleksi buku tentang 3 kenikmatan di dunia teh
inget sok ngadengeken tah di radio pop pm.....tiap malam senin jam 10 peuting
alah meuni teu ngarti ...teu jeung praktek na mah
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
hiji waktu boga kenalan sareng randa boga budak hiji
atuh kesepian merenan
tapi saia mah teu nyogrokeun maneh
bari teu sangaja panggih tah
keur ulin ka imah babturan
mimiti na mah herey
ajigh aya awewe geulis
cik atuh kenalan ka aa farhan ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
dulur uing randa........
okh.....
hereyan we biasa lah sok herey aa farhan mah
tos pada terang tukang nga humor
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
tapi cuek
uing teh beruba h we
jutek jeung jaim teh di bijilkeun ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
ngobrol weh ngaler ngidul

inti na weh ameh ganjang ngagoler ahk ngagoler ahk

tah geus deket pisan jeung maneh na teh
pas peuting-peuting
keur ngobrol we jeung maneh na teh
jol nyium ajigh kanu pipi
uing teh gemetar jeung soak
ngadek-dek tah
ku uing daek-teu daek di bls we
pas rek nyium khalangan ku tiung
teu tulus uing teh......

malam berikut nya

biasa we pura-pura teu aya nanaon
ajig jol nyipok-bari nangkep ka uing
urang teh cuek we teu ngabales
cicing we tos patung

jol ngomong kieu nya awewe na teh
beda ari teu bogoh mah teu raoseun nyium teh
naha ceuk saia teh
teu aya gereget na anu keur jatuh cinta
cing sok cium deui sakali deui
rek cicing we jadi patung
cigah kumaha mun awewe nyium pake hate
uing di cipok we
tapi ka jadi patung cicing weh

jol ngajak encusan ajigh
ga akh
aku masih bujang
mun di sepong mah sok we rek salilana ge

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

tah uing teh di paksa unggal poe ngajak encusan
atuh ku uing teh di poroskeun calana na
bari ka ayaan lampu caang
ajigh goa hiro begitu lebat nya
langsung di tampi we
cipoka na lain jeung biwir
jeung goa hiro ngelel ku uing teh
teupi ka hori maneh na
mun ceuk bahsa gaul na mah
geus kaluar
bari nangkarak maneh na teh
suku di kaluhurkeun
atuh enggal-enggal di lebetkeun tah si ujang teh
di keceng heula
belesek senah....

teraskeun baraya kaum pendengar ngagoler ahk ngagoler ahk

kahayang awewe mah biasa ni ngelel ngelel ngelel
terus gaia 69
jeung awewe diluhur uing di handap
komo deui gaya nangtung senah paling geunahuen
huuh kudu horny heula awewe mah
tas pan tos di lebet si ujang teh
pan cungkelik jung gedang
mun si ujang kalur tong di skalikeun senah nyeri
keur-enak-enak merasapi mun bade gentos gaia kedah laluan di kaluarkeun si ujang na
] karunya bobob\gaan si neneng da kaluarkeun tarik mah bisi nyerieun

mun kuat mah 3 rit
jam 10 anu pas mah peuting babk ka hiji
tah engke tuluy keun jam 2 an babk ka 2
kuat merenan ronda ka 2 mah
rada lila si ujang gawe na
tah terakhir babk ka 3
p[asti lila lah di jamin ngagoler ahk ngagoler ahk

tapi senah mun anu geunaheun mah....
iwal ti sorean jam 4 lah sore
komo uajn2 kieu mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

tos serius teuing akh.......bilih konak...komek....kokod mongkono ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


nb.......teu ketang wadul......bilih meuni kabita meuni kabita meuni kabita meuni kabita


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ku loba teori mah hese bisa na mendingan praktek yu   2/1/2009, 09:15

wah teu ngarti badeur mah uy soalna can pernah heheotan
loba duih tulisanna jadi hoream macana ngagoler ahk

Men tong coment ciah nyak ka badeur :-$:


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
ku loba teori mah hese bisa na mendingan praktek yu
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [Tantangan] Hanya 5% orang yg bisa melakukan ini "bagaimana dgn detektif?"
» HELPPPPPPP GA bisa oper gigi
» WTA- radiator bocor kira" bisa dibenerin ga yaa?
» Gak bisa pindah gigi dari netral ke 1
» HELPP!! Motor ga bisa distarter saat masuk gigi

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: