Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kakarek sa umur-umur

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: kakarek sa umur-umur   15/12/2008, 11:12

assalamualaikum

hiji waktu uing teh di titah ku dulur saia nungguan imah......di sayati sadang
bandung pokona mah di mimiti kadaharan neupi ka sagala geus aya senah kumplit bo ngagoler ahk ngagoler ahk
nya uing mawa dulur uing ameh aya batur....da olangan mah teu sudi najis pisan........
paling lila samungguan senah........ok ceuk saia teh
poe kahiji aman teu aya nanaon.......
pokona mah asa bebas we garenah -merenah-tumaninah.....asa bebas senah ngagoler ahk ngagoler ahk
uing tah da mau daun ketawa.........
hiji waktu pas poe malam jumat
uing teh pas magrib teh ngisep heula daun ketawa....
dulur sia keur mandi.......
uing teh rek meulu kahadaran keur nyelah-nyelah motor bebek 70
da di simpen na teh diruang tamu tah si eta motor teh
ker mah leles geus ngisep daun ketawa
apan dulur uing buga taman di jero imah teh...........
lai aquarium kade poko na mah hade weh.......
ajigh eta aya nu ngalayang buuk panjang........
aya 10 menit......
uing ngalamun we ningalikeun......
teu bisa kukumha.....
lumpat na eta anu ngalayang buuk panjang teh ka dapur
alah ajigh sieun na kacida
ngaleungit weh....
uing nepi ka isuk2 teu bisa sare
rek rep teh da benta deui
asa aya anu ningalikeun we.
jeung kabayang wae eta anu ngalayang
cicing we aya duler ge teu di beja2
atuh keur mah aya acara poe sabtu teh kapangandaran
ceuk uing uing boga alesan keur balik ka dulur urang
pangpang na mah ajigh
sieun anu ngalayang buuk panjang ngagoler ahk ngagoler ahk

akh poko na mah eta kajadian ..........
untung weh teu ngajak kenalan oge anu ngalayang bodas buuk panjang

uing teh balik weh..........
panggih jeung babaturan da maneh na teh guguru di merpati putih bandung
lur uing panggih jeung awewe siah geulis
buuk panjang bodas tapi ngalayang
di mana ......
huuh di imah dulur uing
ceuk maneh na teh....
lain di ajak kenalan atuh keur selingkuhan...............
teu sudi nanjis kudu kenalan jeung nu kitu mah
erak ngagorowok teh teu bisa uy
ngadon menatap we uing teh eta anu ngalayang bodas buuk panjang
teu ari ningalikeun benget na mah'
ngan 6 meter ran deket na
ngan nukangan hungkul jeung di gigir
ajigh kabayang mun ningalikeun bengetna
pingsan .......

pas eta ningali eta
beuki kadieu-kadieu
ara sok manggihan wae anu kitu
akh
l leungitkeun anu kararitu teh di diri abdi

sakitu we cekap di singkuring mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
kakarek sa umur-umur
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» umur normal pemakaian aki ???
» kampas rem belakang pendek umur
» Knalpot racing bisa merusak mesin dan memperpendek usia motor..???
» URGENT: Kapasitas oli ninja 250 injeksi
» battlax vs michelin

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Agama, Spiritual & Supranatural-
Navigasi: