Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 olah raga paling berat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: olah raga paling berat   12/12/2008, 15:12

badeur mah paling resep ninggali olahraga nu pemainna jaragoan jeung karuat, tapi lain gulat

ieu mah catur ngagoler ahk pemaenna arisa ngankat benteng hihihihi
mun nongton mah leuwih apal dibanding nu maen,mun nontong badeur sok ngabejaan batur, tapi mun maen sok lieur ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: olah raga paling berat   14/12/2008, 10:52

ari ceuk sayah mah ieu teh lan saukur olahraga loba pisan manfaatna

1. ngabuburit... ieu pisan mun puasa salain biliard cap jari tangan paling anteng maen na nyaeta catur... asalaman
2. keur nganggur... tah ieu obat paling hade mun keur nganggur dijamin poho neang gawe kaclak-kiclik we ah ngagoler ahk
3. naon deui nya da kuring mah kurang resep kana catur hoream mikir

mung sakitu nu kapihatur... di gerean

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: olah raga paling berat   22/12/2008, 09:02

kangikin mun hoream mikir mah mending sare sare ahk
cigana mun lari, kangikin mah hoream lumpat nyak ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: olah raga paling berat   22/12/2008, 17:39

ci_Badeur wrote:
kangikin mun hoream mikir mah mending sare sare ahk
cigana mun lari, kangikin mah hoream lumpat nyak ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk

nyaeta sayah mah deur emang paling hobi olahraga sare... sok geura mun hudang sare nu pangheulana di teangan cai nginum... pan mun lari oge mun ereun nu di teang cai inum...

meungpeun aduh kanyahoan ci badeur mun olahraga lari emang sayah mah tara lumpat tapi naek beca hehehe

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: olah raga paling berat   23/12/2008, 08:26

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk kieu tah bangsa urang mahhh...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Sponsored content




PostSubyek: Re: olah raga paling berat   Today at 23:01

Kembali Ke Atas Go down
 
olah raga paling berat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» 10 Grup Lawak Paling Berpengaruh di Indonesia
» Senjata paling konyol =))
» VELG RINGAN
» kebanyakan oli bisa membuat motor berat buktinya di hasil dyno turun 2dk
» Kasus-Kasus Fiktif Apa Yang Paling Berkesan Yang Pernah Anda Baca

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Olah Raga-
Navigasi: