Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   12/12/2008, 14:03










Terakhir diubah oleh Admin tanggal 12/12/2008, 16:29, total 3 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   12/12/2008, 15:06

kang admin ari ceuk badeur mah eta teh huruf E lain angka 9 ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   12/12/2008, 15:13

ci_Badeur wrote:
kang admin ari ceuk badeur mah eta teh huruf E lain angka 9 ngagoler ahk

emang sanes, tapi kan aya makna anu tersembunyi didalam kolor heup ah heup ah ngagoler ahk ngagoler ahk maksudna eta teh yen bandung salapan teh aya di internet... tapi teuing ketang ahk... eta mah kumaha nu ngahartikeun we... sok lah nu sanesna tampilkeun didieu..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   12/12/2008, 15:58

ulah E atuh admin....ku 9 weh....forever .......... ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   12/12/2008, 16:02

jiew menuai kritik... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   13/12/2008, 03:50

nu ka opat alus min...

bkin nu versi taun baru na min, biar tiap ada event, pic na beda2...

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   15/12/2008, 21:13

hhhmmm naonnya mikir hula uing mah teu bisa ngedit gambar min ngagoler ahk

bisana nempoan awewe geulis bari ba bari ngawoko ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   15/12/2008, 23:02

Heeh da maneh mah tong surup jeng rupa, ges moal boa deui ari beungeut kitu mah (muka mesum)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   16/12/2008, 19:29

anfuk_cjr wrote:
Heeh da maneh mah tong surup jeng rupa, ges moal boa deui ari beungeut kitu mah (muka mesum)

alah eta c ujang sok gagabah kitu nya ka uing teh pundung time out


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   17/12/2008, 07:58

ngawoko ahk min ciga piagam logona heheotan damai ahkkkk mantaaaaaaaaaap tah nu dihandapna rada alus rada-rada ABG gitulohh goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   19/12/2008, 10:10

sarwiiii maneh mah nya aww deui aww deui lieur euy


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   20/12/2008, 16:01

tampol modar ciah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   23/12/2008, 08:08

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk hulu koneng patimpuk-timpuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   28/12/2008, 11:59

naon atuh patimpuk2 teh ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   15/1/2009, 08:57

min geus weh ceuk badeur mah logo bandung 9 make backroundna gambar aww awewe geulis bari ba
komo gambar randa bengsrat mah nu karek kawin isukna geus ditinggalkun salakina ngagoler ahk
teuing nu kumaha tapi gambar randa bengsrat mah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   23/1/2009, 00:40

ARAAAALUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS heuheueheuue jier dasar pinter uy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   28/1/2009, 11:53

mun ciga kieu kumaha min ditambahan nu aneh ngagoler ahk
" border="0" alt="" />

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   28/1/2009, 12:26

gambar yang pertama emang bagus... tapi warna nya kurang asyik min...
kenap ga biru aja gtu?
ko ijo mulu seh?
ngodek tai irung

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   28/1/2009, 13:45

Wajieh deur naha jiga rek kiih ta teh meuni kabita meuni kabita
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   28/1/2009, 18:59

kang admin katingali huntu kela ceungir hula katingali huntu...Kumaha mun nu panghandapna di dameulkeun STiker,,janten ke mun aya KOPDAR dai teh tiasa sambil Jualan...hehehehe mbeh rada katingali we nenmpel na MOTOR lin??? sugan weh ti dinya ajleng ka KAOS,, JAKET Terus ka PERNAK- PERNIK sapertos MUG,KALUNG, Jeung Sajabana....
Ceukap lah.... meungpeun [quote] meungpeun bisi salah ngomong .....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   29/1/2009, 10:22

aralus eung gambar na.... kenyom kenyom

copy ah hiji jang pic ym makasih makasih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   29/1/2009, 14:53

kurang naunna min nang nyieun badeur?
kurang muka nyak ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   9/2/2009, 16:04

ngagoler ahk ngagoler ahk alusan deur pingpingna c mimin..buluan :-&:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   10/2/2009, 07:28

tah bener alus mun logona di tambah...anu ti ci_badeur sumpah............ mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   10/2/2009, 10:00

bner khan min ceuk badeur ge mun aya nu rada aneh setik pasti raresepeun ngagoler ahk
bere gambar awewe geulis bari ba weh langsung weh barolotot ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   10/2/2009, 10:21

huuh nya deur.. pinter maneh uy ari kana kitu mah ngagoler ahk ari ka ngaran mupeng mah pada bolotot kabeh ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   10/2/2009, 11:44

ngodek tai irung iiiiiiiiiiiiiiggggggghhhhhhhhgh...................

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   10/2/2009, 21:25

ih atuh ngarah teu jenuh weh kang..he.he.he. katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   19/3/2009, 09:17

butut warnana uy nang nyieun teh kenyom)
tapi ieu mah nu badeur da aya ngaran badeurna kenyom)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!" border="0" alt="" />

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   19/3/2009, 09:22

aya nu kurang deur,,,,, mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   20/3/2009, 08:38

kurang nauna tis? mikir hula
loba kurangna justru eta mah ketang ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   24/3/2009, 13:29

ari ngaku budak badeur,..




ari warna angka salapana meni centil......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe   Today at 11:18

Kembali Ke Atas Go down
 
Lulumayanan nyieun logo tamba eweh gawe
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Sticker Logo ZX-250R
» Logo Final untuk Komunitas
» ASK : harga stiker logo ninja dan kawasaki di dealer resmi?
» (ask)helm terjangkau
» My Red SILENT ASSASIN... (Update pict)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Design Aplikasi-
Navigasi: