Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 hoyong kenal sareng kang jurigpersib

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: hoyong kenal sareng kang jurigpersib   12/12/2008, 10:55

Punten agh saha nya kang jurigpersib teh? eh kela... fan nyebut na AKANG atawa TETEH ieu teh??? ngagoler ahk ngagoler ahk
atuh da meni panasaran, eta ku coment2 na anu aduhay kata2 na... mantaaaaaaaaaaaaappppppp... di gerean ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk jurigpersiiiiibbbb.... sayaaaaaaannng...... heheotan

kasep teu seh??? ngodek tai irung
awewe geulis bari ba jadi panasaran...
heup ah atawa awewe geulis bari ba ngagoler ahk ngagoler ahk
oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu
lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: hoyong kenal sareng kang jurigpersib   12/12/2008, 14:03

fanny_inochi wrote:
Punten agh saha nya kang jurigpersib teh? eh kela... fan nyebut na AKANG atawa TETEH ieu teh??? ngagoler ahk ngagoler ahk
atuh da meni panasaran, eta ku coment2 na anu aduhay kata2 na... mantaaaaaaaaaaaaappppppp... di gerean ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk jurigpersiiiiibbbb.... sayaaaaaaannng...... heheotan

kasep teu seh??? ngodek tai irung
awewe geulis bari ba jadi panasaran...
heup ah atawa awewe geulis bari ba ngagoler ahk ngagoler ahk
oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu
lol! lol!

kang uliiig heheotan heheotan heheotan

tah aya nu hoyong kenalana cenah asalaman

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: hoyong kenal sareng kang jurigpersib   12/12/2008, 14:51

sok kadieu hayu kenalan............................

sieun ahk ma enya uink kieu awewe geulis bari ba

heup ah tah ieu pan sumpah................. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar kur fanyyyyy.........tapi lain bunga mawar bank

ngawoko ahk cek barudak makh goreng fann................. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

ragrag cinta peace ...........love..........unitlity............respect
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: hoyong kenal sareng kang jurigpersib   12/12/2008, 15:05

jurigpersib wrote:


ngawoko ahk cek barudak makh goreng fann................. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

tingali hela we fan teuing ahk teuing ahk

kalo barang jelek, uang kembali teuing ahk teuing ahk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: hoyong kenal sareng kang jurigpersib   Today at 09:20

Kembali Ke Atas Go down
 
hoyong kenal sareng kang jurigpersib
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» salam kenal semua halo misiiii
» Case "RM Closed again" ini Case nya gan salam kenal
» salam kenal buat semua........
» hy, salam kenal ^_^
» q kecewa.. bru kenal q kena destroy

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: