Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 NEPANGKEUN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ontabandung
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 11.12.08

PostSubyek: NEPANGKEUN   11/12/2008, 11:05

WILUJEUNG ENJING... REUSEUP PISAN AYA FORUM ANU NAMPUNG KREATIFITAS BARAYA TI TATAR SUNDA
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   11/12/2008, 11:14

wilujeng sumping saderek ontabandung hatur nuhun kana kasumpinganna, mangga sok urang bagi2 kreatifitas didieu, urang tingalikeun ka balarea yen urang sunda oge tiasa siga batur nu sanesna..


wilujeng kang



admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   12/12/2008, 09:06

wah eta onta meuni kreatif pisan uy bisa datang ka bandung ngagoler ahk
biasana ti arab ieu mah ti bandung, nyak selamat sumping weh di B9 sareng kang Admin nu nuju milarian awewe geulis bari ba ngagoler ahk
hampura kang admin ach sugan weh di pangneangan keun ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 10:11, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   12/12/2008, 13:00

onta bandung???
sahanya???
adugh... rada ngadeg2 ieu teh... awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba ngagoler ahk

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   12/12/2008, 14:30

asalaman sayaaaaaaannng...... mangga kalebet sing betah di bandung 9 tea...

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   13/12/2008, 09:39

ngagoler ahk a nta ragrag cinta ieu grec ragrag cinta awewe geulis bari ba sayang ga ada icon nonggeng ngabaung jikalau ada mah grec siap nonggeng buat a nta awewe geulis bari ba grec buka baju aja deh tapi bentar aja yah heup ah wew
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   13/12/2008, 09:40

ngagoler ahk a nta ragrag cinta ieu grec ragrag cinta awewe geulis bari ba sayang ga ada icon nonggeng ngabaung jikalau ada mah grec siap nonggeng buat a nta awewe geulis bari ba grec buka baju aja deh tapi bentar aja yah heup ah wew
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   17/12/2008, 10:16

kangikin mah loba bingungna ngagoler ahk
bae lah badeur loba gogoleranna ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: NEPANGKEUN   Today at 05:17

Kembali Ke Atas Go down
 
NEPANGKEUN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: