Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   11/12/2008, 08:26

MUN LALAKI HAYANG KUAT E*EAN AYA HIJI CARA NYA ETA " ngaloco hula mun ges bucat karek me E*Ean jung awewe...... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


sok cobaan gura................. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



awewe geulis bari ba hoyong nenen........ bogoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   11/12/2008, 09:14

mikir hula atuh kaburu linu !!! sieun ahk
ngacung urang boga resep nu hade ...pokona mah murah merayap:kenyom):
tah sebelum kita melakukan Hubungan intim ...
lari ke dapur dan cari KARET GELANG.!!!!!
setelah dapet karet gelang nya IKAT KAN KARET GELANG TERSEBUT KE KEDUA SIKI KANJUT KITA SEBELUM KITA MELAKUKAN eMeL DENGAN PASANGAN KITA.................
ngacung DIJAMIN "NGEUNAHHHHHHHHH !!!!!!!!" dan TAHAN LAMAAAAAAAAAAAAAAA
urang ge pernah ngajaran resep ieu !!! ngacung eMeL poe SENEN Bucat bucat Poe KAMIS !!!
ngodek tai irung Selamat mencoba !!!!!
ngacung TARAPTI SEBELUM eMeL Bisi aya nu No'ong !!!! ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
:%%-: meungpeun :%%-:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   2/1/2009, 09:23

ngagoler ahk ngagoler ahk ka sintrek ge geus seuel jang siki teh, komo ieu di karetan ngagoler ahk

cenah mah make bonteng jeung kratingdaeng meh kuat mah heheotan


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   5/1/2009, 15:21

adugh...adugh... awewe geulis bari ba

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   6/1/2009, 15:59

COBAAN YU FAN AH RESEP ETA HAYANG APAL RASANA ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   7/1/2009, 10:11

ngagoler ahk jadi hayang em el
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   8/1/2009, 09:10

ngodek tai irung
ari eM eL teh naun...??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nhie
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 34
Lokasi : Cimohai
Humor : Gender Switch
Registration date : 10.01.09

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   11/1/2009, 00:34

Mun hayang kuatmah dimana-mana oge ku bonteng....
bobogaan ulah waka di asup ken kana m*m*k, jieun jang cadangan.
geus weh heula gawean eta m*m*k ku bonteng heula.
sapoe sapeting oge kuat geura....
teu percaya cobaan mun henteu ku terong ungu di leob heula jang cadanganana.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jhunie.friendplay.com
budak_bageur
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Age : 26
Lokasi : Sukabumi
Job/hobbies : Sagala-gala
Humor : Sing sopo2 makane bakso,modole roda..
id YM : narabazzviving
Registration date : 23.12.09

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   24/12/2009, 15:17

Punten ah ngiring nimrung yeuh..bade namihan ah resepna ameh kuat emel ku simeut batu di beuleum nepika tutung heg geseng trus inum jeung kopi hideung..dijamin maknyuuuuuuuuuusssss...
sok manga cobian..!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
uratkawat
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Kuli Nagara
Humor : Istri Dulang Ti nande, Pameget dulang Ti Namceb
Registration date : 01.03.10

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   1/3/2010, 15:51

saatos maca referensi sareng kaalaman ku nyalira jelas ayenamah pami hoyong kiat mah alis teu enggal (punten) Utah hiji hiji na obat nu metu teu aya deui iwal ti ANTIMO
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
suzi ratna
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 5
Age : 38
Lokasi : sukabumi
Job/hobbies : c8
id YM : q_ranas@yahoo.com
Registration date : 05.08.09

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   6/5/2010, 15:44

wkwkwkwkwkwkwkwkwk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   17/5/2010, 12:28

waajigh geus lila teu narongol,....nongol nongol naha jadi karieu ieu umat umat teh ieu deuih nu mere topik rada ohhhhhhhhhh......jadi weh uink hayang kikituan.. komo nu siga (DANAMON)...DadaNa Montok...........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   17/5/2010, 20:22

saraf si jurig mah
ieu teh forum teori, pangalamana, atanapi informasi seputar sex...

mohon memasukan gambar atau video yang vulgar, untuk tujuan
edukasi yang berguna...

ieu contohna:



Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
RedLabels
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 6
Registration date : 02.08.10

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   2/8/2010, 01:35

Teu kabayang eta siki dibaguded ku karet kmh jadina eung,,,ngeunah henteu bareuh nu aya ach wios bedo we abdi mah moal ngiringan,,,,,,,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jompo_reno



Jumlah posting : 1
Registration date : 24.03.11

PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   24/3/2011, 12:06

hallo bandung....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............   Today at 23:00

Kembali Ke Atas Go down
 
TIPS AMEH KUAT ML KA LALAKI............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Tips & Trik Mengamankan Ninja Anda
» Tips Berguna di Kehidupan Sehari-hari
» Tips - tips untuk menghindari kecelakaan
» Tips Berkendara Saat Malam Hari
» TIPS TELP GRATIS BUAT HANDPHONE,,TERBUKTI NYATA BRO!!!

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: