Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ulah maca anyink akh...............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: ulah maca anyink akh...............   11/12/2008, 07:06

momok pa ngacung naha jol kana momok.............. ngagoler ahk ngagoler ahk

ngacung kkadir maksud uink teh.............ulah di alpakunya da ya uink makh asup........... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

awewe geulis bari ba <____________ya nu resep teu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


budak males budak males budak males budak males di ajar hula akh ulah ngaganggu nya


: setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. di cabok ku guru teu ngurjakun pr akh.................. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk beubeuk kadinya


awewe geulis bari ba <))))))))))))))))mirip nu caha barudak........ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah maca anyink akh...............   12/12/2008, 14:58

sok siah sok siah

seraaaaaang ditembak cia seraaaaaaaaaaang hayu ah

misi selessai pak sumuhun dauh

korban telah di cangcang di kandangan

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ulah maca anyink akh...............   18/12/2008, 09:08

Parasea lawan guru galak mah, carekan dui weh
setaaaaaann koplok.. tampiling2 lah guruna
di gerean jailan babaturan nu pelit mah
jier dasar pinter uy niron mumpung guruna kaluar
angkat jari jang guru nu galak
ngawoko ahk murid pinter
aduhh gedebug balik weh dicarekan wae mah


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ulah maca anyink akh...............   18/12/2008, 12:01

kalakuan urang keur sma
ngawoko ahk di WC
jier dasar pinter uy tuluy mun ulangan siga kieu,,
mun kapanggih ku guru dikieukeun
setaaaaaann koplok..

sok siah awas ciahk,, tingali weh mun urang geus lulus,,,
tapi ayeuna geus lulus,,,
ngadon siga kieu
ngodek tai irung

salah naun nya urang.......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: ulah maca anyink akh...............   Today at 03:40

Kembali Ke Atas Go down
 
ulah maca anyink akh...............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» SIKAP AROGANSI DI JALAN!! (tolong yg suka touring di baca ya)
» thread untuk topik CSMA-CD dan MACA/MACA-W

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Absen Harian/ Mingguan/ Bulanan-
Navigasi: