Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 bangsattttttttttttttttttttttttt

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: bangsattttttttttttttttttttttttt   10/12/2008, 01:01

Parasea Parasea Parasea Parasea Parasea Parasea ajig mana tengtop aink eh tengtop leptop aink setan farid aduhh gedebug aduhh gedebug aduhh gedebug bangsat maneh ,dek ngabangsat ka babaturan sorangan kitu sia mah plok...

balikeun plok eta leptop lain anu aink anu lanceuk aink goblogggggggggg jebred plok jebred plok jebred plok beubeuk kadinya beubeuk kadinya

papanggih jeung aink siah modar..... bajak laut bajak laut bajak laut goblog sia angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari angkat jari



sugan sia maca ieu di aink uus setan.... sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: laptop maneh nya.........ai maneh nang maling timana......   11/12/2008, 08:28

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

di kandangan di kandangan di kandangan di kandangan penzara tah ku mang admin nu maling na............... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

angkat jari maling
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: plok ahk,,,,,,,,   11/12/2008, 17:29

jurigpersib wrote:
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

di kandangan di kandangan di kandangan di kandangan penzara tah ku mang admin nu maling na............... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

angkat jari maling


sok siah balikeun ciah mang admin bisi di sok siah..... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk plok ciah ahk...urang meunang maling di BEC ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   11/12/2008, 19:30

Waaaah tong nyalahkeun mang admin...
piraku mang admin maling.... meungpeun meungpeun
asa teu mungkin
fitnah lebih kejam dr pada tidak memfitnah
takol we terus
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   22/12/2008, 14:38

tewaaak tewak tewaaaaaaaaaaaak ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   22/12/2008, 20:49

ditembak cia SOK DI DOR LAH ULAH SIEUN SAYA REK NYIAPKEUN seraaaaaaaaaaang MUN TEU MULAMGKEUN TENGTOP teuing ahk TENGTOP TEH KAOS BOLONG KELEK NA LAIN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   23/12/2008, 08:18

ngawoko ahk
hilik ku aing nu kitu mah....
urang paok deui,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   23/12/2008, 09:25

jiew bangsatna eweuh, tapi rariweuh kieu uy ngodek tai irung
mun kapanggih mah bangsat na ku badeur mah rek titah milih, bayar sewa leptop selama di nyanehna atawa bunuh diri bunuh diri.
mun embung 2nana geleng weh digeleng ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   30/12/2008, 14:14

ronghok wrote:
ditembak cia SOK DI DOR LAH ULAH SIEUN SAYA REK NYIAPKEUN seraaaaaaaaaaang MUN TEU MULAMGKEUN TENGTOP teuing ahk TENGTOP TEH KAOS BOLONG KELEK NA LAIN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


lain tengtop teh anu eta anu kutang warna bodas kaciri pentil warna coklat ta anu eta anu namina tengtop teh ragrag cinta i love u tengtop keun weh lah ....leptop leungit asal aya nu rido mere eta jero ini tengtop katingali huntu bogoh sayaaaaaaannng...... sanger uy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: bangsattttttttttttttttttttttttt   Today at 23:03

Kembali Ke Atas Go down
 
bangsattttttttttttttttttttttttt
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: