Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Trik cari jodo di room bdg 9

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Trik cari jodo di room bdg 9   9/12/2008, 14:43

Salila si saya cicing di room loba anu nannya keun aya awewe euweh???nya kusaya di jawab loba awewe mah asal urang na daek usaha sok geura loba awewe anu ngait..... katingali huntu

Saya ge kadang heran loba anu nanya nya keun kumaha rasa na bobogohan di room...."nya kitu weh ,kahiji namah kudu kuat iman teuing ahk kade ahk lain iman benhour ngagoler ahk ngagoler ahk

lol! lol! lol!

lima cara buat gaet cwe di room ngusepu euy emang mancing ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

1. Jujur dan gentle
Tunjuk keun bahwa bahwa urang lalaki jujur, sopan, sekaligus charming.teu kudu loba mere alesan jang hiji kasalahan,bahasa sopan modal kahiji jang ka awewe eta. lamun anjeun tiasa ninggali keun sikap didinya,ku si saya di jamin awewe eta bakalan ngait ka ente ngusepu euy emang mancing ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
2.jadi anu pang alusna
lamun hoyong jadi anu terbaik di mata awewe,teu kudu ngalaku keun hal-hal anu di luar jang jangkauan ente.Be the best you can be weh, salah sahijina carana,ente kedah siap ngabaturan awewe eta keur sedih atawa senang.... ragrag cinta dijamin tah kusayah mah ente bisa dekeut jeung awewe eta...teuing ari privat namah kenyom
3.Jual mahal saeutik ahk...
tah...tah...anu ieu ngabentuk lain dari yg lain lah poin 8.lamun awewe apal bener ente bogoh, kudu ngarti lah tong sagala nurut ka awewe eta.pura-pura ancuh coy lamun didinya keur deket jeung awewe na,,,,(teuing teu gableg duit kitu) ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
4.lalaki kelas kakap,awewe nu kudu nembak
awewe umum na bersikap misterius,(maksud loe).
nya eta kunaon awewe anu jadi pangarang carita2 berbau petualangan jeung misteri, nya tinggali weh aldi fairus atawa urang
ngagoler ahk wew kumaha tah cara boy??

ngahuleng gampang
tong langsung ngabuka diri.carita keun saeutik demi saeutik tentang pangalaman ente. ieu bakalan ngabuat awewe panasaran jeung teu gancang bosen,ieu bakalan ngabuat awewe panasaran jeung teu gancang bosen.bae anteup keun rasa manehna panasaran terus. sok lah di jamin 87% maneh na hayang apal kumaha sikap ente....(beuh kaciri play boy na
geuleuh ih ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk )heu....heu..

anu terakhir
5.tong dekeut teuing
kaseuran lalaki ngantiasa jadi sahabat awewe anu di pikaresep na.
salah sahiji alesan na,sang awewe ngarasa hubungan manehna jeung ente geus ngarasa sebagai sahabat saja.nah,lamun ente bener2 resep ka awewe eta ,alusna ente tong deuket teuing...bisi jadi babaturan bisa sue tah maneh ngagoler ahk ngagoler ahk komo lamun geus jadi jeung batur mah putus cinta putus cinta nyiri hate ngagoler ahk ngagoler ahk makan tuh derita heheotan

selamat mencoba...semoga sukses(kalobaan anu meta saran di saya mah gagal wae ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk )
ngusepu euy sok geura nguseup di ayeuna bisi kapiheulaan batur ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   10/12/2008, 16:27

Kumaha da awewe na euweuh geuning...
lamun puisi na mah "1001 alias di antara 1000 ngan aya 1 awewe"

kumaha rek mraktekeunana...
budak males
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   11/12/2008, 10:06

Akeup ahk abdi awewe geulis bari ba
lol! lol! sok kadieu sok kadieu

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Moch.Ganyonk
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 32
Lokasi : Banjaran - Tegallega "PP" Via Tol
Job/hobbies : no comment
Humor : no comment
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   11/12/2008, 15:27

ngawoko ahk Hese menang jodo atuh ari kitu carana mah ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ganybroken.co.cc
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   11/12/2008, 17:22

waduuhh cobaan heula atuh kasep..... ngantosan sugan weh aya nu ngait heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   11/12/2008, 19:42

fanny_inochi wrote:
Akeup ahk abdi awewe geulis bari ba
lol! lol! sok kadieu sok kadieu
ualllah...
tuh kan torojol fanny deui fanny deui...
eta tah 100% Halal

awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba beuh...

. damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk

ajigh ajigh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   12/12/2008, 14:58

paling ge nu ngaitna wadam dui ngagoler ahk
badeur ge aya nu ngai kenur urut layangan nu eleh geura ngagoler ahk
ngait ge kalakah urang lembur awewe geulis bari ba

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   12/12/2008, 15:49

bobogaan maneh mah bengkok meureunan... ngagoler ahk ngagoler ahk
badeur geus bengkok ngait ka wadam deuih
ngagoler ahk ngagoler ahk

damai ahkkkk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   13/12/2008, 22:12

mun si uus ngetik asa pararanjang................ ngagoler ahk ngagoler ahk

ulin ka imah fanny ning ge akh make ieu hayu ah hayu ah hayu ah


ek neang nu kieu di tun fanny awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba

aya teu nya.............. ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: plok ciah...   13/12/2008, 22:28

jurigpersib wrote:
mun si uus ngetik asa pararanjang................ ngagoler ahk ngagoler ahk

ulin ka imah fanny ning ge akh make ieu hayu ah hayu ah hayu ah


ek neang nu kieu di tun fanny awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba

aya teu nya.............. ngawoko ahk

ma aink weh plok ciah bunuh diri
dari pada maneh geus jorang teu mangfaat deuih heuheueheuue

da kieu kieu ge urang sok bebenangan sayaaaaaaannng...... ngahuleng

idahnya pacaran itu mimiti hungkul ajig ka tukang namah teu ngenaheun loba nyeuri hate ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk jadi ilmu urang di turun keun ka maneh rig sugan weh mangfaat jadi teu ngeres wae waaaaaaaaaaaaaaaaaa ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Trik cari jodo di room bdg 9   Today at 09:19

Kembali Ke Atas Go down
 
Trik cari jodo di room bdg 9
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Asking membuka toko variasi motor
» Cari db Killer utk knalpot r9 monza blue
» WTB / cari / dibeli : Brembo / Ferodo / EBC brakepad kaliper standar Ninja 250 ; slang rem SwageLine / Goodridge / Daytona ; Ban Battlax/Michelin/Pirelli F110/70-R140/70
» Gimana cari sahabat?
» cari ban IRC dmn y?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: