Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 tepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: tepangkeun   9/12/2008, 14:33

kasadaya member tepangkeun ci_badeur dongkap ti kampung bade ka kota janteng ngiringan ieu forum ditembak cia
nya nu tos kenal mah sawios weh, nu teu acan kenalna salam leleupeutan weh nyak alias salam kenal ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: tepangkeun   9/12/2008, 17:51

badeur ciah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

geus bosen soranngan mah..

teu kudu ngenalkeun dui deur akh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tepangkeun   10/12/2008, 01:32

muhun atuh nepangkeun deui abi aa james ti paris van java .....he...he....... aing abok aing abok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tepangkeun   10/12/2008, 09:48

sardoetz khan maksudna ge kanu can karenal atuh ngagoler ahk

loba member alanyar doetz uy tapi badeur can arapal uy :silent:

matak ngenalkeun dui hehe ngarah arapal ngodek tai irung

da ari penghuni nu tihareula mah geus arapal ciga anfuk Admin thea khan kuncenna ngawoko ahk
eh dilarang teu merokok di forum?
ach da aya icona pasang weh ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tepangkeun   10/12/2008, 15:04

Ngaroko di denda 5 jeti...

bener tuh c sardoetz ngomong.. teu kudu ngenalkeun, sigana member anyarmah males kenalan jeung c badeur mah...
di kandangan
kurungan c badeur yiuks
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: tepangkeun   Today at 05:23

Kembali Ke Atas Go down
 
tepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: