Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Anak Pa" kuwu

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Anak Pa" kuwu   9/12/2008, 09:40

Ari kajadian na mah di salah sahiji kampung di daerah Pantura....aya hiji kuwu nu boga anat kembar 3 kabeneran kabehanana awewe.
Abong kuwu di kampung tea ...pasti lah jelema beunghar...!!
caritana si anak2 kuwu eta teh geus baroga kabogoh kabeh ,abong budak kembar tiluan nana di kawinkeun bareng. meuni kabita hajat na oge 3 poe tilu peting !
hajat geus beres , Tah ...abong kuwuna kasebut kolot bedegong, hayang nyaho we malam pertama katilu anak anak na eta. ngahaja eta kuwu nyadiakeun kamar panganten anak kembar na ngajajar. ari maksud na mah meureun ngarah gampang no ong.
pas malam pertama c kuwu emang bener hayang apal katilu anak na di parawanan ku salakina meungpeun
pas ngeteyep ka anak nu kahiji si kuwu ngadenge panganten na keur uh oh meuni kabita " wah cigana mah anak urang keur digawean ku salakina" pikir si kuwu>
ngeteyep ka kamar anak na nu kembar ka dua si kuwu ngadenge panganten na keur seuseurian " wah cigana anak urang nu ka dua keur bahagia" pikir si kuwu katingali huntu
tah pas anak kembar nu katilu..si kuwu ngadenge anak na keur ceurik " aduh..anak urang nu katilu ceurik !! cigana manehna nyeurieun di parawanan ku salakina" pikir si kuwu.
Cigana mah masih panasaran eta kuwu teh !!
isukna anak na hiji hiji di tanya ku si kuwu tentang kejadian semalam (malam pertama)
ari nyai kunaon tadi peuting? meni teu kontrol pisan uh oh teh? "tanya si kuwu"
"ihh ari bapa...emang bapa ngadangu kitu? oh merahnya pipimu poko na mah nikmat pisan pa kawin teh !!" jawab anak na nu kahiji bari eraeun!!
tah trus ari nyai kunaon deuih....malam pertama kalah seuseurian sapeupeuting? tanya si kuwu ka anak kembar na nu ka dua.
budak na nembalan bari rada eraeun " oh merahnya pipimu ihh ari bapa da neng sareng c aa mah teu acan pangalaman jadi pas rudal c aa bade di lebet keun kana carangka nu nyai kalah gucal gecol wae:kenyom):" jawab budak nu ka dua.
Tah..ari nyai kunaon deuih malam pertama teh kalah ceurik ngabangingik sapeupeuting ? tanya c kuwu ka nak na nu ka 3.
"nya eta pa......sumpah na oge...kakara ayeuna aya lalaki nu numpakan nyai teu mayar :X(: " jawab anak na nu katilu bari ngambek ka bapana.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Anak Pa" kuwu
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Heavy metal dan anak"nya.
» "cewe?" cakep yang bkin cewe ngiri ^^
» kenalin bro gw anak ninja 250r surabaya
» salam kenal yaa dari anak ninja samarinda
» TEMPAT NONGKRONG ANAK MOGE

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: