Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nulis naon nya bingung uy

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: nulis naon nya bingung uy   7/11/2008, 16:20

assalamualaikum


Aduh lagi bingung nich,,, tujuh keliling lagie,, ,,kata-kata indah apakah yang harus ku ucapkan dan kutuliskan dari lubuk hatiku yang paling dalam...... burileung ???? sok kieu lah abong-abong anu pinter ari teu acan di konsep teh sok amburadul, jigah samangka katincak pejet baraya teu bisa mikir hade ......aya ku kitu nya uing mah kamana karep bae ah da judulna ge babanyolan,...leres teu baraya,...leres kitu jawab,...lain erengeh bisi teu bisa ngicep siah....can oge nyarita geus loba pamatuk plok nya ieu anu nyieun kata-kata indah.....bae nya baraya da urang mah kieu hampuraeun.....tah baraya lamun hayang genah merenah tumaninah maca kata-kata indah ieu, anu ku kuring di tulis gampang ....teu loba syaratna mah....nyieun cai kopi tapi kopina kopi kental...montong kopi panayagan carewang di uyup na te T.O.P BGT GITU LO....apal teu panayagan mun teu apal baelah tonk di pikiran bilih stress.....tah aya hiji nu katinggaleun udud na poho uy kaliwat....baelah teu boga2 teuing rokok mah tong hayang nu mahal barudak meuli we ngawoko ahk anu merkna 234 apal kan...murah kan,.....standar perang kan......sakieu we kata-kata indah ti simkuring anu bodo tea punten we nya da kumaha deui teu aya deui seepeun tadi di room....mana eweh awewe nu ngahereyan ka uing...sedih lah pokona mah....wassalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nulis naon nya bingung uy   19/11/2008, 03:11

kaharti pisan bener eta caritaan teh, mun ceuk kolot baheula mah malapah gedang, jadi teu ujug2 kana inti pembicaraan, tapi ngaler ngidul heula barijeung teuing naun nu di omongkeun na mah. sarua kula oge mun geus pahareup-hareup jeung beungeut monitor mah sok ngadadak jadi bodo (da tidituna etamah), rajeun neangan huruf a oge jauh kacida kudu ngalamun heula. biasa ari geus kolot mah hese inget tapi gancang pohona. oge ngahaturkeun nuhun kanu tos ngajieun ieu forum sing di tarima iman islam na :[-O<: :[-O<:
(eta ge mun ngirim), tah sakitu we ti pribados salaku rakyat leutik tik tik tik ...geus ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
indoroids



Jumlah posting : 1
Registration date : 11.03.09

PostSubyek: Re: nulis naon nya bingung uy   11/3/2009, 08:54

avatar nya serem amat bos
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nulis naon nya bingung uy   11/3/2009, 10:33

donk kamana wae yeuh asa jarang katempo heheotan
keur sibuk nyak mun jelema mah ngagoler ahk
kumaha cageur donk teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nulis naon nya bingung uy   13/3/2009, 21:25

ci badeur jangar.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nulis naon nya bingung uy   Today at 09:21

Kembali Ke Atas Go down
 
nulis naon nya bingung uy
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ninin newbie , bingung mau di apain , mohon bantuan :)
» bingung pilih knalpot
» kenapa kita pilih motor sport?
» Bingung ma si dia nih.,,.HELP ME..,
» tolonggg saya bingung mau masang ban dimana (grogol)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: