Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ngisang ku daun Haur......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Ngisang ku daun Haur......   6/12/2008, 11:55

Ieu mah keur leutik......
Tara ari geus gede mah....
Kacaritakeun Ustadz di mesjid tempat urang ngaji teh ngabahas masalah mutoharah alias bersuci...
Cenah "Bersuci teh wajib, lamun geus ngompol ge kudu ngisang...lamun euweuh cai nya ku daun atawa ku batu"
Hiji mangsa urang teh keur di kebon teu kuat hayang kiih.....
Cur weh kiih di tungtung kebon....
Inget omongan pak Ustadz geus kiih teh kudu bersuci...motoharah tea....
Culang cileung neangan batu te kapanggih...daun ge euweuh...ka beneran hareupeun aya daun haur...
Nya di oles2 weh ku daun eta...
Anjirrr...aink nyaho kitu na embung 2 kali.....meni ngesret tina tung-tung kanyut (punten kanu teu ngartos) nepi ka tungtung bool meni LINUUUU.............
Jeung merang awi nu hararideung tea teh narempel....
Goblog........
hanjakal keur leutik...lamun geus gede ustadzna ku urang dek di teang.....
Nepi ka ayeuna tiap nginget2 sok ngadadak Linu kanu kanyut jeung Bool..... geuleuh ih geuleuh ih geuleuh ih geuleuh ih geuleuh ih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   8/12/2008, 14:54

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

hade pisan eta ustadz
siram akh ngusepu euy ngusepu euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   9/12/2008, 02:25

HADE EUY USATADNA MATAK NYILAKAKEUN HULU KANYUT ngagoler ahk LAMUN BISA MAH KU DAUN CAU WE ATUH NGELAPNA SAKALIAN WEH BUNTEL MEH KE DI TEMPO KU KOLOT PAS GEUS DI IMAH DISANGKA LONTONG ngagoler ahk ngagoler ahk WAJIG ARI KITU MAH LONTONG RASA KANYUT NYAH KAKARA SADAR EUY URANG seraaaaaaaaaaang seraaaaaaaaaaang lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   14/12/2008, 10:36

Asal ulah kanyut rasa lontong weh..
bahaya keh uyz..
aya bahan lamun lapar ku aink di hakan....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   17/12/2008, 17:41

budak males tah kronologis na..... mnh mah bari heeuh di ajar na jadi weuh teu ka simak kabeh omongan ustadz na.... budak males dasar tumorrrrrrrrrr ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   18/12/2008, 01:58

ngagoler ahk ngagoler ahk sumpah hayang seuri pas nybut kanjut ateul halaaaaaaaaahh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   18/12/2008, 08:47

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk aduhhhh linuuuuuu....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngisang ku daun Haur......   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngisang ku daun Haur......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Hitam Manis jadi Hijau Daun ( Update Page 2)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: