Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 perjalanan hidup....mahallllllllllll

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: perjalanan hidup....mahallllllllllll   5/12/2008, 12:50

dina hiji waktos kuring pas dambel di daerah cianjur...kuring ngontrak di imah paranormal....asalana uink teu percaya ka paranormal tapi kusabab barudak pagawe loba nu percaya uink jadi kabawakun.......caritana uink jung barudak pagawe ngulik duit gaib....kudu setor 2.500.000 saurang....trus wirid di makam karuhun nepi ka makam sunan drajat gunung lawu solo......ku sabab kuring kabita ku haliah dunia nu can tentu bener.....demi hayang duit gaib eta dohir ka alam nyata...uink nepi ka poho sagalana....ongkoh wirid tapi tara sholat.....gawean cul nepi uink ngundurkun diri di pagawean padahal uink gus boga jabatan spv.project.....cul sagalana pokonamakh..........loba ngalawan ka kolot..............melaan nu teu puguh ayana..........nepi ka gus 1 taun te karasa teu dohir wae.....uink papanggih jung kyai di banten.....di bere penjelasan nepi ka sadar yen sagala rezeki datangna ti gusti Alloh ungkul......

tah matak barudak nu can ngalaman.....ulah percaya kanu ayana nu kitu.....harkat....derajat...nasib...rezeki...jodo ngan gusti Alloh nu ngatur....ulah kasasaha deui urang menta....sebab bisi kaalaman ciga kluring beak sagalana demi hal nu can tengtu bener jung can tentu halal........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: perjalanan hidup....mahallllllllllll   5/12/2008, 15:30

bner kang ulig,,

da rejeki mah nu nentukeun gusti Allah..

nya ge sorangan tara solat, tpi nu ngarana musyrik mah Alhamdulillah teu di pasihan daek..

di dukung ku saiah kang ulig elsib ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: perjalanan hidup....mahallllllllllll   5/12/2008, 16:00

leres kang...

leres pisan ieu carita sapertos nu ka alaman ku dulur abdi...

pas maneh na sadar yen maneh na geus katinggaleun jauh ku dulur dulur sanes nu geus sukses napak dunya make jalan nu di pasihan ridho ku ALLAH SWT.

dugi ka kiwari ge masih aya nu kararitu yen di payuneun mata abdi ge masih aya nu kitu ayeuna teh...
duh GUSTI hampura kawula jeung dulur dulur jeung hamba hamba ANJEUN mun masih keneh aya ka musyrikan dina diri kawula...

amin.....

nuhun kang pelajaran berharga na

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: perjalanan hidup....mahallllllllllll   6/12/2008, 13:10

eta teh kakara di cianjur...acan nu di belahan daerah batur.. mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: perjalanan hidup....mahallllllllllll   Today at 03:36

Kembali Ke Atas Go down
 
perjalanan hidup....mahallllllllllll
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» MESIN SUSAH HIDUP
» Help! Mesin Suka Mati-Mati Dan Susah Hidup Kembali
» ask lampu indikator radiator tiba2 hidup..
» (ASK) Motor ga dipake, susah hidup..
» Help! Ninin di starter kagak mau hidup

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Agama, Spiritual & Supranatural-
Navigasi: