Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Duh Hanjakal Geus lain Bujang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Duh Hanjakal Geus lain Bujang   5/12/2008, 11:15

Tadi isuk kuring benerkeun komputer Si neng Rita...

budak anyar di kantor kuring, bari benerkeun komputer teh maneh na diuk hareupeun sim kuring... naha ari lila lila di pelong beuki kumaha kitu kana hate teh asa nyeresed hoyong bobogohan deui...

eh pependak deui di caket tangga anjeun na naek sim kuring karek turun bar ningali bujurna ti tukang da maneh na naek tangga.... beuh meni bahenol euy...

ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung gogoda euy gogoda... kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: istighfar   5/12/2008, 14:37

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk :=)):mang ikin kanu kanu cerah -cerah mah doyan.....

komo ting-ting keneh......seger katinggali na ge nya mang ikin ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk :


sing seer tobat mang ikin ......kanu hanyir-hanyir teh kedah tos rada di pereean atuh ayena mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Duh Hanjakal Geus lain Bujang   5/12/2008, 16:04

^^
^^
^^

nyaeta kang farhan... rek kumaha teu ka goda tiap enjing ningali si eta... ngabaung ngabaung ngabaung

duh sok matak ari geus nepi kantor teh hoyong langsung balik deui bae lah macet di jalan oge hoyong bobo sareng si eteh di bumi... katingali huntu heheotan

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Duh Hanjakal Geus lain Bujang   Today at 05:06

Kembali Ke Atas Go down
 
Duh Hanjakal Geus lain Bujang
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» numpang nanya dong knalpot two brother full system performa n suara gimana? hargaa? dibanding sama knalpot lain gimana?
» perkenalan newbie biasa seperti yang lain pada umumnya
» Salah Siapa?
» orang yang ga suka sama kita sampe ngerusak ninin kita gimana?
» beli footstep racing atau beli raiser footstep atau footstep motor lain d custom?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: