Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ngiring Pipiluen

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
pujanggabageur
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 74
Registration date : 05.12.08

PostSubyek: Ngiring Pipiluen   5/12/2008, 01:48

Nepangkeun ah....

Ieu abdi, Pujangga Bageur...
Panginten aya nu apal meureun...

Nuhun...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.inochisoft.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   5/12/2008, 02:40

aeh-aeh aya pujangga bageur... haturan wilujeng sumping ahk pujangga cheers cheers cheers


pujanggabageur wrote:
Nepangkeun ah....

Ieu abdi, Pujangga Bageur...
Panginten aya nu apal meureun...

Nuhun...

kela ari pujangga teh saha nya asa kirang apal didieu mah... sanes mang otong kitu anu sok nyanyi caruluk ateul tea atanapi ceu eha sigarantang tukang sinden ti babakan nyenghel...???

ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   5/12/2008, 09:59

mangga pujangga bageur, namin pengkeurna hampir sami sareung badeur, ngan ari badeur mah da teu bageur ngagoler ahk

Kang Admin ge terang badeur mah teu bageur ngagoler ahk

[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 10:24, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: assalamualaikum   5/12/2008, 13:33

wilujeung sumping juragan pujangga badeur....
elkeh meuni gaya ngarana......

leres eta pujangga.......kade akh nami pujangga mah meren lamun kojom moal tikosawad wae jigah simkuring....jadi kekengengan .........


mat bergabung di ieu forum bandung salapan......................

welcome to forum bandung salapan juragan badeur...........

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
pujanggabageur
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 74
Registration date : 05.12.08

PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   6/12/2008, 13:59

Hatur nuhun kasadaya na. Sim kuring teh salah sahiji member room Bandung 9 nu tos lami tara nembongkeun maneh... katingali huntu

Cik tanyakeun ka neng Fanny, apaleun geura...!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.inochisoft.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   9/12/2008, 09:16

woooowwwwwwwwwwww....... ada apa kah ini????
aa ikutan porum ini? ngapain? mo jadi detektif lagi ya????
ngagoler ahk lol! tenag atuh a...
da fan mah moal salingkuh...
tepangkeun pujangga bageyr ieu teh calon suami fan tea.. lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
pujanggabageur
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 74
Registration date : 05.12.08

PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   12/12/2008, 01:45

fanny_inochi wrote:
woooowwwwwwwwwwww....... ada apa kah ini????
aa ikutan porum ini? ngapain? mo jadi detektif lagi ya????
ngagoler ahk lol! tenag atuh a...
da fan mah moal salingkuh...
tepangkeun pujangga bageyr ieu teh calon suami fan tea.. lol!

Ah curigaan ci neng mah?
akang mah mun bade ngiring pipilueun... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.inochisoft.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngiring Pipiluen   Today at 05:17

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngiring Pipiluen
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» woi ninja kita pada d kagumi sama orang luar negri lho!!
» PUNTEN ngiring join

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: