Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ngiringan ah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
abuysawargi
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 28
Lokasi : dago 282b
Registration date : 04.12.08

PostSubyek: ngiringan ah   4/12/2008, 20:57

ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta

ngiring gabung cikan di forum bdg 9,,,,
nepangkeun simkuring abuy ti bdg 23...hhaayyy

kabeh dulur.... Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://abuyviking.tripod.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: ngiringan ah   4/12/2008, 21:54

sok mangga kalebet jang abuy cheers cheers cheers

urang marangga marangga mumpung keur euweuh admina katingali huntu katingali huntu

punten aakh min heureuy metall


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: ngiringan ah   4/12/2008, 22:09

moal waka malire c otong ahk ngelel ngelel

Haturan wilujeng sumping kang abuy.. salam kenal we.. mangga sok di haturan pisan hatur nuhun ku kasumpinganna hayu urang ngaraketkeun duduluran sanaos ayeuna kang abuy ti bdg 23 teu aya lepatna ngiuhan di bdg9 oge, da ari pada dasrana mah ieu f\saung sanes kanggo urang bdg salapan hungkul, tapi ieu saung kanggo baraya sunda anu dimana bae ayana (saluruh dunya) mangga sok ulah asa2 tah ning ku mang otong mang geus di ajak nginum, pan sakitu bageurna eta mang otong teh geuningan....



tong_rider wrote:
sok mangga kalebet jang abuy cheers cheers cheers

urang marangga marangga mumpung keur euweuh admina katingali huntu katingali huntu

punten aakh min heureuy metall


lol! lol! lol!


aya naon cia otong make mengpeng eweh admin sagala.. kade ulah mawa teu bener kanu anyar teh ahkk

wakakakakakakakakaka ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: ngiringan ah   4/12/2008, 23:50

reuwas reuwas reuwas alaah euy aya admin sieun ahk sieun ahk
kudu kumahanya kaclak-kiclik we ah


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: ngiringan ah   4/12/2008, 23:57

Ah admin mah sepak we boolna atawa di wadaman di bere maya dewi oge cicing anteng ngagoler ahk ngagoler ahk lol! lol! kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ngiringan ah   17/12/2008, 11:06

mangga kalebet buy angge sendalna tong isin2, eh otnong kacandak namina nyak ngagoler ahk
Punten ach teu maksad nyanyandak nami otong, kuduna ku ulanh nyak lain ku otong minum duaan

Tertawalah sebalum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: ngiringan ah   Today at 05:21

Kembali Ke Atas Go down
 
ngiringan ah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: