Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Kolek si meunang ngintip

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Kolek si meunang ngintip   4/12/2008, 18:00

Otong mana meunang ngintip mae Yintai teh...??? buru atuh ges teu kuat yeuh.. ges nungtung tingal kaluarna yeuh...



kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   4/12/2008, 22:01

keula euy min ieu keur rariweuh didieuna, ke geus nyalse pasti ku dewek di upload didieu :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   5/12/2008, 00:24

TAH IEU AYEUNA MAH KAPANGGIH ANU BEUNGEUT MEMEK TEH, BEUKINA TEH NGINTIP WE MAKE YINTAI ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   5/12/2008, 00:26

bae weeh ngelel da angger weeeh giliran urg geus meunang cam na intai mah maneh ge sok menta cam siah ka urg da maneh ge hayang melong lieur euy

tinggaleun taah karek beres upload min
kanggo admin


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   5/12/2008, 00:49

NAHA DA TARA MENTA URANG MAH SOK UKUR DI BERE WUNGKUL, ARI DI BERE TEU DI PELONG MAH LEBAR PLOK AH ngagoler ahk lol! lol! :bounce: kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   15/12/2008, 11:11

gumilang wrote:
NAHA DA TARA MENTA URANG MAH SOK UKUR DI BERE WUNGKUL, ARI DI BERE TEU DI PELONG MAH LEBAR PLOK AH ngagoler ahk lol! lol! :bounce: kaclak-kiclik we ah


mana ya bangsat ngaku ngodek tai irung


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   3/2/2009, 09:18

jiew ieu raja bokep wungkul ngagoler ahk
jadi kabita hayang nempo oge yeuh ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   3/2/2009, 12:09

ci_Badeur wrote:
jiew ieu raja bokep wungkul ngagoler ahk
jadi kabita hayang nempo oge yeuh ngagoler ahk

hayang oge sarua maneh teh deur ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   3/2/2009, 13:24

yeuh di uing loba film bokep...gum rek nenjo deui moal ieu film bokep... lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kolek si meunang ngintip   Today at 03:32

Kembali Ke Atas Go down
 
Kolek si meunang ngintip
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Chat :: mIRC, Yahaven. Yintai-
Navigasi: