Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Tanya kunapa

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Tanya kunapa   4/12/2008, 17:58

punten ahk simkuring rek tatanya yeuh.. kira2 bisnis naon nu tereh ngahasilkeun duit...???

cikan atuh bagi2 lah komo kanu para bisnis men mah..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Tanya kunapa   6/12/2008, 11:32

bisnis lobster kang admin...

kabeneran pnh ngadenge babaturan ngarobrol jeung babaturana,
di malang teh ayeuna keur on pisan lobster..

tpi prawatan na rada hareudang kang admin...

tpi sok we cobian hela gera.. cheers cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Tanya kunapa   26/12/2008, 09:20

wah badeur aya yeuh kang, ngan kudu boga lahan kosong wungkul loba gaya
mun gaduh lahan tanah kosong weh nya 7tumbakan lah minimal, kang Admin bisa ngadamel kolam ikan pancing ngusepu euy
kumargi kunu hobi mancing mah di pelosok2 ge di pilarian mun di bandung mah lieur euy
kang Admin cekap meser lauk teras lebetkeun ka balong ya minimal 20kg lah tapi ukuran ikan(lauk)na rupa2 di nu alit dugi ka badig, nu mancing khan kengingna sabaraha ke dimkilo, terus mayar ngodek tai irung
mun meserna 15rb sakilo, kang admin ngaicalna 17500 atanapi 18000 khan kahartos mantaaaaaaaaaap
sok weh cobian upami gaduh lahan mah asalaman

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Tanya kunapa   15/1/2009, 13:09

Admin wrote:
punten ahk simkuring rek tatanya yeuh.. kira2 bisnis naon nu tereh ngahasilkeun duit...???

cikan atuh bagi2 lah komo kanu para bisnis men mah..
sok geura cobaan ngajual harga diri kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Tanya kunapa   16/1/2009, 13:28

jiew tong nyaneh mah ngajual harga diri wae pagawean teh ngagoler ahk
badeur wae ku tanteu girang awewe geulis bari ba ditawaran 10juta, asal daek hirup jeung nyanehna
heheotan
ngan cigana dijadikeun budak uy ku tante teh dikitu kieu kudu daek ngagoler ahk
nangkarak cenah ceuk tanteu teh, tumpakan tanteu cenah sagala nu karitu teh kudu daek cigana nyak kabayang ngahuleng
ngagoler ahk awas ngabarayangkeun ciah heheotan

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Tanya kunapa   Today at 09:19

Kembali Ke Atas Go down
 
Tanya kunapa
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [Tanya] IQ-nya brapa sih??
» Tanya tentang Oli pertamina
» (iseng2 tanya)napa banyak ninja 250 dijual???
» mau tanya aja kk :maaf:
» Tanya Soal kirim motor dari amrik ke indo

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Bisnis-
Navigasi: