Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 teu gampang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: teu gampang   7/11/2008, 02:26

si jurig ,si entog modol,si ontohot ci koplok ucing garong edan pikasebeuleun.....
nyata memang brudak nasib jeung papasten teh beda pisan jauh pisan ciga tungtung buuk kana tungtung paralon sumur bor,cik keneh eta aww teh jln bareung jng utung pakaleng, nonton,tuang leeut ge mni silih huapan, eeeeeeehhh usukna di imah leube di rapaln jng si aep kapala hansip batur ulin salembur ngabaung.. nyaah tinggal nyaah bogoh tinggal bogoh katresna teu ngajodo,nalangsa tinggal nalangsa waas ku nasib calana duka ges di saha we ngagantian biayaya apel.... :oops:
ieu mh da forum numpleukeun ka keheul brudak,mni hayang ngempesan we ka salakina,teu boga cedo jng dedeuleun abong jaadi aparat mni seenae dewe we milih pipamajikaneun teh. kade tah bisi kaalaman ku hideup, nyueri uy hate teh asa di tincak hulu.. sok anu arek nulis ka keheul didieu tempatna ulah dina tembok imah tatangga bisi mol kana tarang :cherry: :bball: :bball: lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: teu gampang   8/11/2008, 08:49

bner tung,,

stuju pisan, sorangan ge keur ngalaman yeuh..

teu ngeunah nya uy??

untung wanita terlahir buat disayangin,

coba mun terlahir untuk jadi samsak jeung latihan tinju,, :bounce: :bounce:

tp moal lila tung nyeuri hatena mah,, pling ge ngan sataun.. :rabbit:

pkona mah intina wanita bukan segalanya, tapi lubang buaya lol! lol!

( kecuali kolot jeung dulur2..)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: teu gampang   25/11/2008, 13:26

Ari ceuk saya mah mending di DP hula ngarah teu kubatur mah ngagoler ahk
nya ge ku batur khan mun geus di DP mah(nitip binih) moal rugi khan ngagoler ahk

Contoh yg tidak baik, ditiru ya ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: teu gampang   Today at 23:30

Kembali Ke Atas Go down
 
teu gampang
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ask editor apa yg paling gampang buat gd
» [Private Server] Zodiac Ragnarok
» Windshield gampang baret
» [Merged Threads] All About Frame Slider
» [HELP!!!] mesin cepet panas + indikator oli + overheat nyala

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: