Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   4/12/2008, 08:40

ngga akan pesan apa apa ahh !!!....tadi di bumi tos tuang ! nuhun kanu tos nawisan.......: cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   4/12/2008, 13:00

nanya geus baranghakan oge teu nanyakeun urang mah, jig teuing ah arek geus nyatuan atawa naon oge ngagoler ahk ngagoler ahk lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: :=)): sirik wae ahh.....gum kumaha motor anyar teh?....ngeunaheun teu numpakan nana...? tapi ari ceuk urang mah ngunah keneh numpakan MoKas alias Mo**k Bekas :=)):   4/12/2008, 13:41

gumilang wrote:
nanya geus baranghakan oge teu nanyakeun urang mah, jig teuing ah arek geus nyatuan atawa naon oge ngagoler ahk ngagoler ahk lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   4/12/2008, 14:58

bade tumaros kanu enggal...ari boengsoe atos di sepitan.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   4/12/2008, 21:56

bade tumaros yeeuh katingali huntu
ari bungsu teh jalmi atawa elephant

piss aakh heureuy cun ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   5/12/2008, 00:04

nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :kenyom): )

bade tumaros yeeuh katingali huntu
ari bungsu teh jalmi atawa elephant

piss aakh heureuy

SANES TURAES ATANAPI KERESEK JANG OTONG SI KOLOT MAH
ngagoler ahk lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   5/12/2008, 10:02

punten bade tumaros, numawi aya nu terang upami jalan kalangit kapalih mana nyak? ngagoler ahk

mangga weh dihaturan linggih kanu tos tuang ngagoler ahk


[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   24/12/2008, 13:03

ngodek tai irung mangga aya jengkol kulut terong karedok lenca paranti manteungkeun si ujang alit ge aya Akeup ahk tah kopi di jamin mantaaaaaaaaaap ngan ulah hilap bayar make :$-): kangge panutup mah uurang sasarengan we trong ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )   Today at 05:19

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun ahh !!!.........sim kuring anu sok ngaririweuh ka sadayana (kapaksa ieu oge titah kenalan da sieun teu di aku :;)): )
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kenalan, akk newbie baru ^-^
» Bingung ma si dia nih.,,.HELP ME..,
» kenalan.... :bengong:
» orang ambon mau kenalan lagi..
» kenalan dunk.. siapa nama ninjanya ?? #cerita ringan aja gan..

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: