Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   2/12/2008, 18:43

Dina poe malem minggu kuring teh di ajak jalan2 ku barudak da anu sabener namah harita teh keur males kamana2. tapi kusabab di papaksa terus akhirna mah urang ngiluan weh jalan2 muter2 kota. pas di persimpangan lampu merah anu arek ka arah stadion benteng tangerang kuring belokeun eta stir teh ka arah katuhu ka jalan veteran anu dimana eta jalan teh katelah tempat mangkal2 bencong ari poe geus waktuna peuting.waktu harita maksud teh arek balik da cape mana di pengkolkeun kadinya oge, tapi sial ternyata eta jalan macet pisan teuing merenan aya si komo ngaliwat. pas keur anteng bari ngobrol jeung ngarokok, terus kuring teh muka kaca jandela anu dimaksudkeun arek miceun skar rokok kaluar da ari di jero mah sieun kotor hoream beberesih deui engkena.naha pas jandela di buka eta aya bencong ngelol dina kaca jandela keur mah poek jeung kenca katuhu jalan teh tatangkalan wungkul, atuh jerit teh kuring ngagorowok nyebut jurig ningali hulu ngelol kawas kitu keur mah goreng siga cocok bom rudal skud ngagoler ahk untung eta gas hayu ah teu di tinjak satarikna, lamun di tinjak mah atuh merenan kudu ngagantian bool hayu ah batur anu ka ebol ngagoler ahk


Terakhir diubah oleh gumilang tanggal 3/12/2008, 05:01, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: hahhahahah   2/12/2008, 19:52

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
sabener na mah teu wajar di seungseurikeun da ieu mah asupna kana cerita horor, kabyang aing mah pas nolon na, wew ah......saya mah baheula balik jam satengah satu ningali bencong keur ngobral awak na make ningli keun susu sagala teuing palsu teuing asli ngan ceuk na pikiran teh lamun si JACKY nu uing hudang ningali manehna, moal asa-asa di pekprek kua uing mah......
kitu tah dunia malam teh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   2/12/2008, 22:57

sarua kang gumilang ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung

aya baturna uy ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bajaj bajuri
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Age : 26
Lokasi : gigireun tatangga
Registration date : 04.12.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   4/12/2008, 16:34

teu sopan tyeuing eta bencong teh ngelol dina jandela teu ngomong2 heula nya ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   18/12/2008, 02:05

awewe geulis bari ba godain ike dong bang ,,pantat q gateul nich bogoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   18/12/2008, 08:45

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk kieu tahh..matak di rroom salapan man weuhh aww na awewe geulis bari ba , ningali bencis ae di angkat jari ojoss... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   18/12/2008, 12:20

ngomong teh kamana wae ciah awi...
euweuh awewe geulis bari ba kumaha ai kamu???
ai ieu nenenk jebret ek di kamanakeun?????

mudik agh pudung ku ci awi... teu di aku...
aduhh gedebug

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   19/12/2008, 08:04

ngagoler ahk ngagoler ahk halahh ciahhhh paniii.... trong ahk awewe geulis bari ba aduhhhhh....!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Sponsored content




PostSubyek: Re: Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan   Today at 03:38

Kembali Ke Atas Go down
 
Curhat waktu jalan2 malem minggu jeung babaturan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Menara Jam Makkah Tantang Jam Standar waktu GMT
» Diary of Detective (Page 1)
» (WTA) Knalpot keluar asap waktu motor langsam
» Berapa rentang waktu/km yg ideal untuk ganti oil filter
» curhat ninja 250R bermasalah

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: