Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ngiring ngalangkung

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Ngiring ngalangkung   2/12/2008, 17:47

Punten tok...tok..tok

rumaos abdi mah urang sunda nu insyaAllah satia ka bahasa sunda sanajan cicing jeung hirup dijakarta

ngalangkung tapi teu saukur ngalangkung, bade ngiring GDN ( Gek Diuk Nundutan ) hehehe jiga kabayan wae nya... katingali huntu

Alhamdulillah aya oge forum berbahasa sunda dan berpengelola juga berpeserta sunda (tapi teu di batasi saukur orang sunda) meureun...

sim kuring ngiring kenalan di ieu forum da puguh rumaos pun Biang sareng Rama ti sunda puguh ge lahir di tanah sunda abdi teh...

hayu urang ramekeunnn... kaclak-kiclik we ah Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   3/12/2008, 07:42

Hatura wilujeng sumping kang ikin... sok ulah gan saukur ngalangkung hungkul, mendingan calik we heula marangga marangga sok mangga leueut caina bari saayana...


Syukur alhamdulillah berarti simkuring teu sia2 ngawangun ieu forum teh, buktosna sepertos kang ikin alhamdulillah katingalina teh jiga nu bingah pisan... ngahaja ieu forum diwangun kanggo kumpul ngariung, paamprok jonghok sadayana baraya sunda dimana bae ayana... sanaos ieu forum kanggo urang sunda tapi teu menutup kamungkinan saha bae anu bade ilu biung di ieu forum ku simkuring dihaturan pisan..

mangga kang ikin sok urang berbagi pangalaman, ikhtiar, ilmu, sareng sajabana... dina raraga ngamumule budaya sunda, saura paripaos "Urang Sunda Kudu Nyunda"
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   3/12/2008, 11:09

Admin wrote:
Hatura wilujeng sumping kang ikin... sok ulah gan saukur ngalangkung hungkul, mendingan calik we heula marangga marangga sok mangga leueut caina bari saayana...


Syukur alhamdulillah berarti simkuring teu sia2 ngawangun ieu forum teh, buktosna sepertos kang ikin alhamdulillah katingalina teh jiga nu bingah pisan... ngahaja ieu forum diwangun kanggo kumpul ngariung, paamprok jonghok sadayana baraya sunda dimana bae ayana... sanaos ieu forum kanggo urang sunda tapi teu menutup kamungkinan saha bae anu bade ilu biung di ieu forum ku simkuring dihaturan pisan..

mangga kang ikin sok urang berbagi pangalaman, ikhtiar, ilmu, sareng sajabana... dina raraga ngamumule budaya sunda, saura paripaos "Urang Sunda Kudu Nyunda"

haturnuhun pisan kang sanes alim lami-lami teras teu di leueut opian na da kumaha seueur keneh urusaneun...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   17/12/2008, 11:25

ach kang admin mah nawaran weh wungkul merena mah da tara ngagoler ahk
hereuy ach kang admin, bilih rumaos mah wios weh kantun nyarios hu uh ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   17/12/2008, 15:31

ci_Badeur wrote:
ach kang admin mah nawaran weh wungkul merena mah da tara ngagoler ahk
hereuy ach kang admin, bilih rumaos mah wios weh kantun nyarios hu uh ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk

kan naminage basa basi lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   24/12/2008, 12:57

mangga leubeut tutup deui pantona da ngan urang duaan bogoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngiring ngalangkung   Today at 23:17

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngiring ngalangkung
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» woi ninja kita pada d kagumi sama orang luar negri lho!!
» PUNTEN ngiring join

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: