Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nyuhunkeun elmu na..

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: nyuhunkeun elmu na..   6/11/2008, 23:45

simkuring kan salaku warga enggal bdg9,ngaraos kirang nyaman ku sabab komputerna sring eror,,
matak, mun ningali simkuring bolak-balik room, ulah keuheul nya..

kieu, duka yeem na, duka nauna,,
tpi tara pnah tiasa lami mun nuju cheting atawa nuju nga room,,

sring kaluar pesen, "yahoo messenger encountered a problem, and we need to close it..jst (jeung saterusna)"

jengkel, keuheul, ambek, mules, laper, rieut, sadayana ngahiji (da pas kabeneran can dahar)

mun aya nu terang kunaon, di antos bantuanana ku simkuring..

catetan: simkuring nganggo yeem9, tos sring di instal, uninstal, instal, uninstal, bolak-balik we pkona mah jiga angkot...
tapi angger kneh we,, trus nyobian download nu enggal, mimitina tiasa, kdituna angger deui we balik jiga awal..janghead saiah ge..


----sateu acana hatur nuhun nya kanu tos nga post cheers ----
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   7/11/2008, 07:52

doetz86 wrote:


sring kaluar pesen, "yahoo messenger encountered a problem, and we need to close it..jst (jeung saterusna)"

: ----

kang dotz86 tiasa ditampilkeun screenshootna teu eta comment, kemungkinan eta software YM na rusak, da ari abdi teu kantos kitu.. afro

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   7/11/2008, 13:25

screenshot??

carana kumaha??

teu terang, tapi nu pst aya tulisan kiitu, sareng ayaa pilihan "send report, sareng "dont send report"..


ngabaung ngabaung ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   8/11/2008, 23:41

http://img113.imageshack.us/my.php?image=64020707lk1.jpg

buka we atuh link na kang...

tah kitu rupina teh panginten kang screen shot na..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   16/11/2008, 12:42

panginten akang muka windows na seueur teuing makana kitu



lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   19/11/2008, 12:52

gentos wae ym na atuh ku nu sanes...trillian misalna.....

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   19/11/2008, 15:49

Eta mah nyuhunkeun di gentos komputerna ku nu enggal... ngagoler ahk

sigana c doetz log in YM na encan mandi jadi error terus ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   19/11/2008, 15:51

dank_thea wrote:
Eta mah nyuhunkeun di gentos komputerna ku nu enggal... ngagoler ahk

sigana c doetz log in YM na encan mandi jadi error terus ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



lol! lol! lol!

hu uh jigana mah ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rieut.jangar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 15
Age : 33
Lokasi : cianjur ayeuna keur di jogja
Job/hobbies : Mencetan Keyboard
Humor : Naon cing?
Registration date : 20.11.08

PostSubyek: ngiringan ah   21/11/2008, 00:25

Aduh enya panyawat teh sami sareng yahoo nu abdi....

manawi sareng manawa;)) si akang ngango yahoo 9 nya...
ternyata selidik punya selidik yahoo 9 teh masih seueur bagna..
sareng na deui sering crash sareng software2 nu sanesna...

alternatif na sayah mah ah digentos deui we ku yahoo 8, kenae jadul oge nu penting mah hade:D
tp sanes hade pa gubernur nya=))
lol!

mugia katampi..bungah
bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/enangyusuf
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   21/11/2008, 09:13

muhun..

da saiah ge ayeuna mah gentos dui ku yeem 8..

aman sejahtera, tentrem, n damai sentosa..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   16/12/2008, 20:48

hidup yeem ngagoler ahkngagoler ahkngagoler ahkngagoler ahkngagoler ahkngagoler ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nyuhunkeun elmu na..   Today at 09:21

Kembali Ke Atas Go down
 
nyuhunkeun elmu na..
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Hardware & Software-
Navigasi: