Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 salam damai

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jajaka ti tasik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Registration date : 30.11.08

PostSubyek: salam damai   1/12/2008, 18:39

Assalamualaikum...............

ka dulur khususna anu aya di bandung salapan, umuna ka sadayana sim kuring bade ngiring cumarios dina raraga ngarapetkeun tali silaturahmi (ukhuwah islamiyah) mudah2an urang sadayana dipasihan yuswa anu panjang sareng di sehatkeun, di lancarkeun dina sanes kanten urusan. Amin....

Da saleresna mah sim kuring teh sanes urang bandung asli, sim kuring mah aslina orang tasikmalaya, tangtosna wargi sadaya uninga kota tasikmalaya anu resik...cenah eta ge resik teh..hehehehe:d....
ari nami mah sim kuring teh INWAN kelahiran 1987
sim kuring lebet bandung salapan teh hoyong seueur rencang..da gening aya paripaos..
musuh hiji seueur, rerencangan 1000 kirang

sakitu wae anu kapihatur...hapunten bilih aya cariosan anu panjang nyugak anu pondok nyogok sim kuring neda rebu rebu hapunten ti sadaya......
aeh hilap bilih hoyong terang simkuring mangga ameng ka FS sim kuring urang_singaparna@yahoo.co.id atanapi dina YM inone_nj



Wassalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: salam damai   17/12/2008, 11:47

wilujeung sumping weh di ieu forum nu seueur baraya bandung 9, komo wadamna mah ngagoler ahk
mangga di leueut caina sa aya2 weh nyak marangga


Terawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: salam damai   24/12/2008, 13:07

AYA TUKANG SAMAK ASUP KA BDG SALAPAN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk BARI NGIRIDITKEUN BARANG ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: salam damai   24/12/2008, 14:55

wilujeng gabung kang.... marangga sok weeh wawartos ka simkuring bilih aya nu macem2 ku simkuring urg setaaaaaann koplok.. upami tahan keneh takol we terus kuat keneh di seraaaaaaaaaaang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: salam damai   25/12/2008, 09:30

ngawoko ahk
neupang keun,, nami abdi timen,,
salam kenal ka akang jajaka ti tasik,,,
hok cing betah didieu nya...
mun aya nanaun mah lapor weh ka pa rt,, atawa pa rw,,,
asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: salam damai   Today at 23:16

Kembali Ke Atas Go down
 
salam damai
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» salam kenal semua halo misiiii
» salam kenal buat semua........
» hy, salam kenal ^_^
» salam kenal ea tmn"
» salam kenal yaa dari anak ninja samarinda

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: