Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 mendakan nyi kunti

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: mendakan nyi kunti   1/12/2008, 14:25

badeur pernah ninggal nu namina nyi kunti teh ciga kumaha???

badeur tos kana 3x mendak nyi kunti di beda2 tempat, tapi badeur can pernah ninggal anjeunna ninggal badeur(Alhamdulillah) da saleresna mah bdeur ge cieun ngagoler ahk

Tipayun nuju uwih di rerencangan,badeur jeung rencangan uwih kabumi 2an,tapi di gang nu bade uih ka teun rencangan kadangu sora soang tarik, rencangan mah namina ucok tos apal boh di payun aya nyi kunti kumargi budak eta mah teu aneh dui ninggal nu gaib2 kitu mah pas badeur dibejaan boh dihareup aya nyi kunti, badeur jeung ucok ngahaja nyampeurkeun, bari geumper jeung sieun. Badeur ninggali aww buuk panjang leumpangna gubay geboy ciga entog leumpang nu disebut nyi kunti tea iicchhh sreem :albino:
ucok kalakah nuturkeun eta nyi kunti geura eta tukangeunna, badeur ge ngilu nuturkeun weh da rek kamana dui bari sieun oge sampe ka susukan eta nyi kunti leungit nu kaluar kalakah kebul haseup bodas.
pas di imah ucok badeur teu bisa sare jadi ngobrol weh jeung ucok teh bari nyarita nu bieu,
badeur teh ngomong : cok kumaha lamun pas dituturkeun bieu eta nyi kunti malik? kabayang da mun malik ciga kumaha akhirna ngabaung
ucok ngomong "moal malik deur da eta nyi kunti ge apaleun boh 2an teh nuturkeun,kusabab urang 2an wani eta nyi kunti pasti moal malik da sieuneun bengeutna katinggali ngagoler ahk
badeur percaya teu percaya.

kadua kalina panggih jeung nyi kunti teh balik diciwidey jam 1an, lewat ka kuburan balikna teh k porib da ngarah gancang nepi ka imah babaturan teh.
kabehna 5 motor kabeh boncengan kecuali 1motor, pas daerah porib eta nu teu ngabonceng jadi laun majuna,lila kalilaan katenjo nyikunti ngilu di bonceng,barudak nu sejen ge narempo boh aww nu buuk panjang teh di tukangeunna ngan tungkul weh,nu ngaboncengna mah teu nyadar, ngan pas ngaromong di tukangeunna aya nyi kunti, eta nyikunti hibeur geura iiiccchhh meungpeun
nu katilu na mah pas bulan puasa jam 2an, badeur khan jeung babaturan diimah song ngahudangkeun nu saur di garandengan :d
pas ngalewat ka imah kosong eta kaen bodas hibeur, tapi jadi haseup bodas, akhirna mah lalumpatan da sarieuneun ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: mendakan nyi kunti   6/12/2008, 13:21

Akeup ahk sagala nu aya di dunya ngan aya hiji nu Miboga cheers cheers cheers cheers
mudah mudahan ke mah tiasa ngobrol...teu ukur mendakan ungkul lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: mendakan nyi kunti   6/12/2008, 13:40

Alahmdulilah saya mah saumur2 hirup imah di deukeut astana,..can pernah manggihan nyai atawa aki rupa2..
Amit2 akh sing di jajauhkeun....
Bisi kuring ngalengerek ningali nu kitu euweuh nu mantuan...wakakakakakakak
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: mendakan nyi kunti   14/12/2008, 22:25

karek sakali2na ngadenge sora anak hayam peuting2 di tukangeun imah pedah weeh imah urg teh di tukangeun makam


ngabaung ngabaung ngabaung bung ngadenge deui sieun ahk sieun ahk sieun ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: mendakan nyi kunti   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
mendakan nyi kunti
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Agama, Spiritual & Supranatural-
Navigasi: