Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 curhat..(curug jahat..)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: curhat..(curug jahat..)   6/11/2008, 23:27

anjing, setan, babi, kuda, entog...


aing kamari ningali bujur mni bohay... affraid

hanas geus konak,
teu nyahona bencong..

maklum poek..(asa siga judul laguna the pandal..)

teu ridho ciah aing mah ngonakan bencong.. ngabaung

cig,, pnah teu aya nu boga pangalaman ciga urg??

ningali bujur ti tukang malam minggu, ti hareup malam jumaah, kliwon deui...


mun aya, sok curhatkeun didieu,,

expresikan ke 'keuheulan' klian lwat kata2..

nu pang kasar2na... :twisted:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Nabrak KACA EUYYYYYY.......   7/11/2008, 22:42

Naha kudu nyalahkeun hari Jumat kitu ieu teh...sial uy
Jadi kieu , pas di kantor (halah gaya pisan) kula teh kabeneran saefull alias seep pulsa (punten kanu namina saeful). singkatna kula teh beli weh pulsa teh (sumpah teu ngutang da). tah pas ka luhur deui, da kabeneran tempat kerja na di luhur (ngan teu luhur teuing), masuk lah saya ke .....eeehhh salah. asup weh kula teh ka ruangan, kabeneran ruangan na make sekat deui, make panto deui (panto kaca). da keur sms an, bari jeung teu nyadar tea......harita kula HABEEEEKKKKK weh nabrak kaca. anjrit, da eta mah kula....heuh era kacida pisan, kacida na ge pisan..... jeung nyeri deuih. untung kula teu tamat kamari di banten. mun tamat mah meureun eta kaca teh remuk berkeping-keping...AIB eta mah.....

huuh ah geus we...da nyeri keneh ayeuna ge... :lol:

nuhun, sok mangga kanu bade nyeungseurikeun....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   9/11/2008, 10:38

Doet, masalah poek malem minggu mah kuring mah geus wareg nepi ka jero tikoro...

Urang baheula ngaliwat ka tegalega jam 9 peuting...
Ti Jauh ningali awewe geulis...
Ari sugan teh krisdayanti..
Ari pas di deukeutan Chris John..
Goblog teu... :face:

Untung boga elmu sayipi angin...
Tinggal ngabelesat sakali luncat 15 menit geus nepi ka imah..
(Naek Angkot binong 2500 perak..wakakakak)
berikut sopirna edan..ngajalankeun hayu ah siga di sirkuit....
Nepi ka Over LAP jeung angkot babaturanana... :face: :scratch:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   9/11/2008, 15:31

wakakakakak...

ajigh..

parah tnyata..

hu uh uy,,
ngke mah kuduna di bedakeun aww nu halal jeung nu setengah halal teh..

meh teu loba nu handeueul... :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   19/11/2008, 16:08

Matakna teliti sebelum membeli....eh..ningali ngagoler ahk

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   19/11/2008, 16:30

doetz aib satehh eta te heheotan ngagoler ahk
kumaha mun bencongna jadi member dina ieu forum ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   19/11/2008, 16:38

uing mah rek kabur.

moal datang2 dui ka forum jiew ah pundung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   25/11/2008, 13:15

wah curiga trauma yeuh kuat ka moal datang dui ka forum ieu ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: huhuh   28/11/2008, 22:03

doetz teu nyangka resep kanu kitu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

tapi kenbae urang mah sok we ....moal nyarek.........doetz ngagoler ahk .....cing kekengengan deui we ....nyak.....ari resep jeruk makan jeruk mah........ ngagoler ahk ....matakan doetz tonk loba study eny errow.....jadi na kitu ,,,,komo deui muka situs youporn ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk lol! lol! lol! lol! lol! damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: nabrak kaca   2/12/2008, 02:04

Lihat profil userKirim pesan pribadi
odonk
PENILIK
PENILIK


Gender:Male
Sejak : 06 Nov 2008
Post : 43
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung


PostSubyek: Nabrak KACA EUYYYYYY....... 7/11/2008, 22:42 Balas dengan kutipan
Naha kudu nyalahkeun hari Jumat kitu ieu teh...sial uy
Jadi kieu , pas di kantor (halah gaya pisan) kula teh kabeneran saefull alias seep pulsa (punten kanu namina saeful). singkatna kula teh beli weh pulsa teh (sumpah teu ngutang da). tah pas ka luhur deui, da kabeneran tempat kerja na di luhur (ngan teu luhur teuing), masuk lah saya ke .....eeehhh salah. asup weh kula teh ka ruangan, kabeneran ruangan na make sekat deui, make panto deui (panto kaca). da keur sms an, bari jeung teu nyadar tea......harita kula HABEEEEKKKKK weh nabrak kaca. anjrit, da eta mah kula....heuh era kacida pisan, kacida na ge pisan..... jeung nyeri deuih. untung kula teu tamat kamari di banten. mun tamat mah meureun eta kaca teh remuk berkeping-keping...AIB eta mah.....

huuh ah geus we...da nyeri keneh ayeuna ge... Laughing

nuhun, sok mangga kanu bade nyeungseurikeun...<<<<<<<<<<< paraha
ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   2/12/2008, 17:44

doetz86 wrote:
anjing, setan, babi, kuda, entog...


aing kamari ningali bujur mni bohay... affraid

hanas geus konak,
teu nyahona bencong..

maklum poek..(asa siga judul laguna the pandal..)

teu ridho ciah aing mah ngonakan bencong.. ngabaung

cig,, pnah teu aya nu boga pangalaman ciga urg??

ningali bujur ti tukang malam minggu, ti hareup malam jumaah, kliwon deui...


mun aya, sok curhatkeun didieu,,

expresikan ke 'keuheulan' klian lwat kata2..

nu pang kasar2na... :twisted:



puaaassss siaaaaah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   3/12/2008, 19:58

wajigh sartong ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

cing ngalaman si sartong :[-O<: :[-O<:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: curhat..(curug jahat..)   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
curhat..(curug jahat..)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» curhat ninja 250R bermasalah
» Sibiru yang Menawan dari Kampung Curug Tangerang :D
» Diary of Detective (Page 1)
» SEMPAKERS N250 GO TO BATUKARAS & GREEN CANYON TGL. 7-8 JULI 2012
» Mengapa knalpot lokal se-begitu mahalnya?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: