Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   30/11/2008, 21:01

Opat poe katukang kang Panzi gura-giru kadokter cenah teu raraos body.
Sabada dipariksa, dokter nyimpulkeun yen kang Panzi teh loba teuing sosonoan jeung pamajikanana tur euweuh watesanana. Si dokter nyarankeun leuwih alus mun nek sosonoan kudu make jadwal nu matuh, saminggu cukup tilu kali

"Kumaha dok carana ngarah bisa nginget jadwalna??" Tanya kang Panzi

"Saena mah cirian we dinten naon wae anu awalanna tina huruf ‘S’ contona Senen, Salasa jeung Saptu," jawab dokter.

Nincak poe kaopat kang Panzi teu kuat nahan, kapaksa ngalanggar saran dokter terus ngahudangkeun garwana nu keur sare,kulisik pamajikanana hudang bari satengah lulungu pok pamajikanana nanya

“Malem naon ieu teh kang?"

" Malem SUM’AT.Sssttt!!" tembal kang Panzi bari nyenghel
ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   1/12/2008, 03:36

" Malem SUM’AT.Sssttt!!" tembal kang Panzi bari nyenghel.............malam SUM'AT kaliwon nya kang....bisaan ah... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   3/12/2008, 00:04

malam sumat si gum di sunatan oge ya ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   3/12/2008, 11:41

malem sum'att neng...

ieu tos teu suattt

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   3/12/2008, 12:27

adugh...adugh.,..adugh... jadi geteeeeeeeeelllllll...
garukin donk di malam sum'at... kaclak-kiclik we ah ngagoler ahk lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   3/12/2008, 12:31

salem sum'at seh shari saon... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
Sosonoan alias senam malem jeung pamajikan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ada bunyi "nguk" di dalem fairing
» [WTS] JUAL SANTAI, LAKU SYUKUR, GA LAKU YAH UDAH "UPDATED PICTURE" MOTOR TUA ANTIK KLASIK YAMAHA AS1 ALIAS YASI TAHUN 1969
» KopDar Club Ninja 250R Bandung
» nolan N63 melandri nyaris baru alias 99.99% like new
» TEMEN ANE SONGONG ALIAS SEMBRONO

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: