Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 asa teu lucu...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP
avatar

Male
Jumlah posting : 152
Age : 31
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: asa teu lucu...   30/11/2008, 02:36

SALAH NGAJALANKEUN TUGAS...

Juragan Oded direktur PT. CEULEUPEUNG balik tikantor ngajenghok lantaran ningali juragan istri nu katelah gan Onah keur ceurik ngabangingik bari terus ngadu ka salakina.

Juragan Istri :"Pih.. tadi si emang tukang kebon cunihin ka abdi, tapi saurna dipiwarang ku papih !".

Juragan Oded : "Naha kunaon kitu?” ( ngajawab nyalse terus muka dasi lorengna nu gagebay)

Juragan istri : “Ah pokona cunihin tur campelak ka dunungan, naha leres eta teh dipiwarang ku papih ?”

Juragan Oded : “Naha da papih mah teu rumasa tutah titah nanaon ka simamang teh, ngan tadi rumasa ngomong kieu dina telepon teh : 'Mang lamun hujan, omat pangangkatkeun erok juragan istri, jeung asupkeun manukna… sakitu !'"



pundung pundung pundung asa teu lucu uy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom
avatar

Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: asa teu lucu...   1/12/2008, 03:41

Salah anu nitah atawa anu di titah na .....adoet.... kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah ...un bener anu di titahna aa oge hoyong ah..... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
doetz86
HANSIP
HANSIP
avatar

Male
Jumlah posting : 152
Age : 31
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: asa teu lucu...   1/12/2008, 13:34

Aris-@007@-Aris wrote:
Salah anu nitah atawa anu di titah na .....adoet.... kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah ...un bener anu di titahna aa oge hoyong ah..... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


a aris ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP
avatar

Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: wakakak   1/12/2008, 16:46

hese pisan neangan dunungan jiga kitu teh, dimana ayana doetz, cik kusayah urang teangan............sing komplit ah alamatna ngarah teu nyasab. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP
avatar

Female
Jumlah posting : 212
Age : 30
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: asa teu lucu...   2/12/2008, 12:24

alagh........dimana nya boga salaki nu kitu??? kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah ngagoler ahk meuni kabita lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: asa teu lucu...   

Kembali Ke Atas Go down
 
asa teu lucu...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Honda Zoomer - buat lucu lucuan
» WTS : Motor LowRider lucu (Beat 2008 dan Vario 2006)
» Ayo, yang punya cerita lucu!!!
» KUMPULKAN FOTO2 LUCU BIKERS DI SINI!!!
» singkat,padat,dan jelas.....

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: