Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 hese neangan jodo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: hese neangan jodo   29/11/2008, 23:31

ah urang mah no comment :bounce:


Terakhir diubah oleh gumilang tanggal 3/12/2008, 00:18, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   30/11/2008, 09:51

gumilang wrote:
ah urang mah no comment ari masalah jodo mah euy, pamajikan aya ngiluan di forum oge ngagoler ahk

heueuh no coment cia sagum ngagoler ahk ngagoler ahk pedah aya c euceu didieu, bakuna mah sieun cenah ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   2/12/2008, 11:48

adugh...adugh...adugh... meuni kabita

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: hese neangan jodo   3/12/2008, 00:11

ya ari erek neangan jodo mah moal hese atuh, kaclak-kiclik we ah asal sing bener ulah nungguan nu can puguh bajak laut bener teu euy loba gaya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   3/12/2008, 09:26

ronghok wrote:
ya ari erek neangan jodo mah moal hese atuh, kaclak-kiclik we ah asal sing bener ulah nungguan nu can puguh bajak laut bener teu euy loba gaya

no comment ceu ahk ngahuleng ngahuleng ngahuleng

beda pembahasan ieu mah biasa biasa saja biasa biasa saja biasa biasa saja biasa biasa saja
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   5/12/2008, 10:40

biasana mah nu no coment teh bakat kulieur kaditu kadieu teu meunang wae ngagoler ahk ngagoler ahk
jadi no coment ngagoler ahk

ci Timen jeung Sarwi teu coment lila2 khan jadi tah 2an ngagoler ahk
mempeung eweuh nu 2an na (jelemana)
ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   13/1/2009, 15:56

nahanya babari keneh neangan duit dari pada neangan jodomah..... beubeuk kadinya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   14/1/2009, 09:06

sabenerna jodo mah teu kudu di teangan kege nyampeurekun sorangan ngodek tai irung
ngan nu hese mah neangan pasanganna,geus aya pasangan mah lain jodo ge ngeunah aya penyaluran ngagoler ahk
sok ayeuna mah mending neangan pasangan hula weh (kabogoh) mun aya nu daekeun mah teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   14/1/2009, 12:47

ci Timen jeung Sarwi teu coment lila2 khan jadi tah 2an ngagoler ahk
mempeung eweuh nu 2an na,,,,

badeur koplok ciahk,,, sok siah ditembak cia setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   14/1/2009, 19:18

Ari jodo mah sabenerna mah tetep jadi kaputusan urang milih saha saha na...cuman Alloh mah sok masihan ka urang kasempatan kasempatan pikeun manggihan jalma anu cocok keur urang ...ai nentukeun ma tetep aya di urang keneh

atu iii atu iii ngabaung ngabaung ngabaung mana colmet oviw meni tu aya anu deug wae kana hate te wakakkaka nampak dramatisir ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk atulaa atulaaa ngabaung ngabaung ......aduh alah ieung ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



<<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>>
ragrag cinta ANOTHER DAY JUST BELIEVE..... ANOTHER DAY JUST BREATHE ragrag cinta
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   17/1/2009, 06:57

BAE ATUH TEU MENANG JODO GE''''' ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


awewe geulis bari ba ASAL MENANG IEU WEEEEEEEEEEE

ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   28/1/2009, 19:11

ulah hese hese ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
RADIT
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 11.05.09

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   11/5/2009, 16:49

ya nubenermah ari jodoh teh kumaha gusti alloh euya teu budak males lain cek urang kenyom
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
RADIT
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 11.05.09

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   11/5/2009, 16:53

muuachh tah nukiyeu nu sabenerna di teangan teh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
lain jodoh iyeuh!!!!!!!!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tukang_macul
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 30
Lokasi : Waterblue city , sumedang
Job/hobbies : melong komputer
Humor : sasagon
id YM : ntddewa@yahoo.com
Registration date : 15.05.09

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   16/5/2009, 10:33

Jdoh Jodoh
dimana anjeun?
neangan kakaler ceunah aya di kulon
neangan di kuloan ceunah aya di kidul
neangan dikidul ceunah aya di wetan
neangan di wetan ceunah aya di luhur
ah jadi ngaco
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://teugaduhweb.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: hese neangan jodo   16/5/2009, 13:45

tong boro maraneh uing wae nu normal...lieur keneh ieu neangan jodo teh....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: hese neangan jodo   Today at 03:34

Kembali Ke Atas Go down
 
hese neangan jodo
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: