Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Aya Salakina

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Aya Salakina   28/11/2008, 16:35

Aya Salakina
Ujang: “Kanggo naon ngala jukut, Mang?”
Emang: “Parab domba, Jang.”
Ujang: “Dombana jalu atanapi bikang?”
Emang: “Bikang.”
Ujang: “Ari domba bikang mah antep we atuh, sina dipangalakeun jukut ku salakina.”
Emang: “Kadieu, hayang diarit?!”

wew...... kaclak-kiclik we ah ...... nyeureud
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Aya Salakina   28/11/2008, 16:40

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Aya nu apal salakina?
sok atuh pang neangan keun...
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Aya Salakina   29/11/2008, 05:27

teu boga tanggun jawab pisan tah salaki domba teh, kahayang na ngan ngaein wungkul.........
aya deui nu jiga kitu yeuh carita teh, antara hayam jeung sapi

Hayam : ah aingmah nasib teh meni kieu2 teuing, jirup teh tara panjang kaum aing mah
Sapi : ari kitu, kumaha?
hayam : nyeta atuh, hirup teh ngan saukur jang paeh we aing mah
Sapi : ah na da teu kamalinaan teuing, cik pikiran hirup kuring
hayam : naha kumaha kitu
Sapi : kuring mah ngan di coo susu, tapi teu penah di kawin
hayam : heuh ari sia

:pale: :pale: :pale: ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Aya Salakina   16/12/2008, 14:52

Eta sapi di coo susu na pasti nepi ka peureum beunta nya..

asa di gerean.. di gerean
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Aya Salakina   Today at 03:37

Kembali Ke Atas Go down
 
Aya Salakina
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: