Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Agul Tatoo....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Agul Tatoo....   28/11/2008, 16:30

Agul Tato
Tilu budak keur silih agulkeun tato lanceuk-lanceukna.
Budak 1: “Lanceuk urang mah tato na awakna mani nyeni teh. Gambar hulu naga keur pabeulit jeung kuda lumping.”
Budak 2: “Komo tato lanceuk urang mah alus pisan. Gambarna gajah, na handapeunana aya tulisan hade pisan, “Badak Bercula Panjang”.
Budak 3: “Kurang hebat kabehanana ge dibandingkeun jeung tato nu aya dina tonggong lanceuk urang mah.”
Budak 1 & 2: “Gambar naon kitu?”
Budak 3: “Lain gambar euy, tatona teh aksara wungkul anu unina, “Merokok dapat menyebabkan kangker, serangan jantung, impotensi, dan gangguan kehamilan dan janin. Hebat lin? Kawas bungkus ngawoko ahk!

soplok............blejuj.......... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   28/11/2008, 16:37

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
teu sakalian atuh pasang tato Cucuk lauk..
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   28/11/2008, 22:09

cucuk lauk peda maksadna....tos aya anu ngangge affraid
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   29/11/2008, 05:16

huuh tapi kabayang lamun cucuk lauk paus mah rek dimana ngagambarna meureun nya.........tapi sabalikna lamun cucuk kutu, lieur atuh kudu make kaca eunteung , eh salah kaca pembesar ketang...
Parasea, ceuk sayah mah preman nu baik hati mah anu make tatto na "do'a ibu sepanjang jalan" jadi manehna rek ngalalana kamana ge pasti berkah. kaclak-kiclik we ah , teu kudu aya nu seuri da teu lucu atuh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   29/11/2008, 10:21

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
aya oge do'a ibu sepanjang masa... lain do'a ibu sepanjang jalan...
ngagoler ahk ngagoler ahk
nu alus mah tatto kerokan asup angin di na tonggong we atuuh, keuna pisan seni na tah..
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
kangbatman
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: hade   29/11/2008, 17:11

bener uy orang bandung mah jago knu ngabanyol na
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   29/11/2008, 18:36

sumuhun atuh kangbatman ....di antos banyolanana....ku aa ... :>:/: :>:/: :>:/:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   3/12/2008, 13:51

fan oge rek di tato agh...
JAGAL...
tapi aya tungtung na...
JAGAL...lah kebersihan... bagus ga?? lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   3/12/2008, 15:59

mangga fanny ...komo mun di tambihan 100%^halal mah ...aa mas satuju wae .... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Agul Tatoo....   Today at 09:23

Kembali Ke Atas Go down
 
Agul Tatoo....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» HAYO PAJANG TATOO MU DISINI!!!!!

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: