Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 BEWARA.....!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: BEWARA.....!!!!   27/11/2008, 21:45

BEWARA......!!!!!!!!

KANGGO BARAYA BDG 9 NU KU SIMKURING DI PIKA LOVE U...

FORUM URANG TEH LEBET KANU TOP 25 NYAETA NOMER 6 (GENEP) TI 25 SITUS TERPOPULER DINA KATEGORI FORUM INTERNET, DINU SITUS EDITBOARD.NET....

UNTUK LEBIH JELASNA CIKAN BUKA IEU SITUS, TINGAL KU NYALIRA

http://www.editboard.com/id/Computers-and-Internet/Various-35.htm

TINGAL AYA DINU URUTAN KA SABARAHA.....

IEU TEH NEMBE SABULAN BERDIRI, KOMO MUN MAKIN LAMI....

MAKA DARI ITU, SIMKURING SALAKU PNGHUNI BDG 9 NU ENGGAL, NGAJAKAN KA BARAYA SADAYANA...MANGGA UANG RAMEKEUN IEU FORUM, MEH TIASA NEMBUS PRINGKAT 1 NASIONAL KELAS BANTAM TERBANG
jebred plok jebred plok MANGGA DI ANTOS SADAYA KREATIFITAS SARENG IDE IDE GILA NA,, HATUR NUHUN......

KANG ADMIN I LOPH U
cheers cheers


Terakhir diubah oleh Admin tanggal 15/12/2008, 11:56, total 4 kali diubah (Reason for editing : punten kang doetz rada di robih ukuran fontna margi rada ageung teuing, hatur nuhun kang doetz.. sareng ka sadayana mangga urang ramekeun ieu forum..)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   28/11/2008, 10:06

wah ameh rame mah dina film ge aya atuh, pecahkan saja gelasnya biar ramai ngagoler ahk
nya badeur mah ngiring ngaramekeun weh, enya ge nu aya mah ngan ngilu ngaheurinan :flower:

Insya Allah kapayuna mah langkung maju panginten,da tambih kadieu nu katinggal ku badeur nambihan memberna, moal katutup kemungkinan nambih ide sareng kreatifitas ti member2 sadaya, tiasa wae nu enggal lbet masihan nu langkung sae "AMIEN"

badeur ngiring bingah ku tos tiasa lebet kadieu ge ngagoler ahk
sabenerna mah eweuh gawe ngagoler ahk
tapi loba babaturan teh rame,nambah elmu, jeung sajabana.


So Ramaikan saja Forumnya byar heboh ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   28/11/2008, 15:41

Yes yes yes.....

mata duitan mata duitan mata duitan makin rame makin loba duitna nya.... ngahuleng ngahuleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   29/11/2008, 05:33

NURUTAN MAKE HURUP BADAG, SUGAN WE RATING IEU FORUM JADI NAEK (NGARUH KITU)
NYA CEUK SAYAH GE TAK TAGE HULU BOTAK KATINGGANG TOGE. SOK ATUH PERAS OTAK PIKIRAN KUMAHA CARANA SANGKAN IEU FORUM TEH JADI NO HIJI DI DUNIA (KEUN DI AKHIRAT MAH KUMA NGKE WEH), SOK AH SHARING ELMUNA NGARAH MANFAAT, TEU NANAUN ELMU JAIL OGE (MEUREUN..SANES KITU KANG ADMIN, HAH SANES?? BALEDOG CIAH) TAPI NYA KITU TEA SIM UING MAH NGAN NYUMBANGKEUN TULISAN TEU PARUGUH WE...........
NUHUN AH MUGI SING MAJU......TAH KUMAHA LAMUN URANG NGAYAKEUN KOPDAR DI AUSTRALIA (NGIMPI...) GEUS TONG DIPIKIRAN :tongue: :flower: lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   30/11/2008, 14:10

Wah...Hebat lah..

Salut kanggo admin nu tiasa ngalancarkeun pukulan HOOk kanan sareng JAP2 na anu teas kana tarang musuh...
Teu hilap oge ngahaturkeun nuhun ka Ieu forum anu tos nyayogikeun info2 tentang teknik tinju sareng jadwal pertandinganana....
Diantos kabar terakhir ti chris john...
Mudah2an tetep jaya....
Hiduplah........
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   30/11/2008, 14:12

Aeh Punten... Ari ieu forum tinju sanes?????
Alah salah muka... Punten akh ka sadayana...
Salah lebet.... Hapunten.....



Wakakakakak...heureuy akh....
Itu admin meni geus molotot...
Heureuy akh....
Pokokna mah selamat lah ka forum bandung salapan...
Salut kanggo ieu forum terutama Admin sareng barudak na anu pikaresepeun....
Mudah2an tiasa leuwih maju kanggo kapayuna...

Hatur nuhun..
Wasalam ti sim kuring sareng teman2....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: tarik jabrik   3/12/2008, 08:42

hayu ah lanjut terus, tapi tong ngan niat nga naekeun rating ieu forum, niat neangan elmu we, elmu sex terutama (seuri si admin)
ayeuna geus ka lima uy posisi bandung salapan
pesta dulu ah kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ
nguntuy leungeun
pa untuy-untuy
torereng turaring
jurig metal jurig metal jurig metal jurig metal
euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan euneuk-euneukan
masa kecil terisolas
admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   3/12/2008, 08:53

odonk wrote:
hayu ah lanjut terus, tapi tong ngan niat nga naekeun rating ieu forum, niat neangan elmu we, elmu sex terutama (seuri si admin)
ayeuna geus ka lima uy posisi bandung salapan
pesta dulu ah kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ

nyahoan ci odonk... bari heueuh uy pas ningali post maneh ieu uing langsung seuri (terharu)
oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   3/12/2008, 10:06

Naek trus....

naek trus...

naek trus...

trusss naek...

hayu urang rame keun ieu forum hayuuuuuuuu

tambah maju urang sunda tambah maju tambah pinter tatar sunda makin berkinclong..... metall

digeleng digeleng teu hanjakal euy iluan ieu forum...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   3/12/2008, 17:35

[img][/img]
tah uy mangga bisi teu percaya mah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   4/12/2008, 01:23

smakin aktip smakin naek ningan nya cheers cheers cheers cheers


ayeuna teh tos naek dui ka tilu..

smangat barudak metall metall

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!" border="0" alt="" />

sok tingal gera cheers cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   4/12/2008, 17:38

Update terakhir kaping 04/12/2008 perikat naek jadi ka 4 (opat)





:8->: :8->: :8->: :8->: :8->:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   5/12/2008, 09:44

syukur atuh ari teras naek mah, badeur mah ngiring bungah ku tos lbet ka ieu forum oge :[-O<:

Sukses teras weh, raihlah cita2mu setinggi langit (teuing nyambung teuing henteu) ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   10/12/2008, 14:39

asalaman
waaah keryeeen
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   12/12/2008, 15:48

update terakhir tanggal 12 desember 2008 di pindahkeun kana kategori various jadi naek peringkat ka 2


bilih bade ningali mangga http://www.editboard.com/id/Computers-and-Internet/Various-35.htm
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   12/12/2008, 16:03

MANTAP.................. nguntuy leungeun nguntuy leungeun masa kecil terisolas masa kecil terisolas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: BEWARA.....!!!!   Today at 05:20

Kembali Ke Atas Go down
 
BEWARA.....!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: