Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 akh pokona mah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: akh pokona mah   27/11/2008, 10:30

nun paling ngenah kadaharan mah.....ngariung jeung bararaya bandung salapan....nya lah silahturahmi......sugan we aya awewean bari neangan :heart: gitu saeutik sugan we ningali saia aya nu terpesona ngagoler ahk ngagoler ahk .......tuluy tah ngaliwet............ngaliwet..........wah nikmat jigahna mah menu makan na mah.....minumnya ya teh ajah marangga .........anu bade ngusep mangga di balong aya balong mah lauk na ge baradak....ngan hanjakal balong batur....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   12/12/2008, 09:43

Tah han eta ide akal hade, kumaha lamun baraya bandung salapan ngayakeun liliweutan?
tapi di imah didinya ok soalna nu aya idena khan didinya han bneur teu? ngagoler ahk
nya paling ngan nyadiakeun hungkul sagalana jang baraya bandung 9 hu uh heheotan

ke urang bejaan baraya bandung 9 ngarah waktuna kang Admin nu ngatur ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 16/12/2008, 09:10, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   12/12/2008, 12:13

sok atuh engke fan mawa awewe geulis bari ba we nya...

ngagoler ahk ngagoler ahk
pokona apal jadi agh fan mah...
lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   14/12/2008, 21:52

bener pisan eta teh rencana teh siiip keprok pramuka

ngacung ge satuju pisan
urang neagan awewe geulis bari ba bari marangga sok tah aing abok

lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   14/12/2008, 22:14

Hu uh tah alus ide teh, masalah waktu ulah ngandelkeun admin sok we alatur waktuna da ges karolot ieuh (kacek can disunat tah c otong mah) dimana tempatna nu ngeunaheun, waktuna anu pas, loba awewe nu geulis.. Sok badamikeun lah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   17/12/2008, 12:35

sok atuh ayeuna mah member nu geus karenal geura silih tukeur no tlp, alamat imah jeung sajabana sumuhun dauh
bisi weh keur ulin ngalewatan imah salah sahiji baraya bandung salapan, khan bisa nyimpang hula komo bari beteung lapar mah ngodek tai irung khan bisa ngilu dahar2 jeung ngawoko ahk bae mah heheotan
bner teu?
tuch khan aya dui ide, ke lah disimpen di tempat saran jeung kritik weh nyak hehe



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   19/12/2008, 15:34

sok atuh iraha urg ngaramekeun nana asalaman mawa awewe geulis bari ba meunang teu nya oh merahnya pipimu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   19/12/2008, 16:38

buah hahahahahahaha awewe jeung awewe we ieumah
cing menta hiji nu awewe geulis bari ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   22/12/2008, 09:43

aya 2 rencana ieuteh yeuh, kahiji rek di imah ci farhan ngan waktuna can direncanakeun iraha2na, nu kadua di imah badeur, tapi mun imah badeur nu dicikambuy geus rebes di bangun, ayeuna mah masih di pondasi keneh jadi masih rada lila ngagoler ahk
sok ayeuna mah rembukeun weh ku baraya iraha2na, ari tempat mah bisa teun badeur, bisa teun farhan asalaman
ngan teun badeur mah paling ge 2 - 4 bulanan dui aduhh gedebug

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   12/1/2009, 23:40

ngodek tai irung
ari baraya bandung salapan teh sabeuneur na hayang ngaliweut atawa hayang aww sieh,,??

koplok si badeur,,, ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: akh pokona mah   13/1/2009, 10:24

yeuh awewe garut adek...gareulis siah sumpah...ngan tarandukan bogoh nu kieu ma awewe geulis bari ba lewt....[b]
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: akh pokona mah   16/1/2009, 13:16

hayang liliweutan bari mawa awewe geulis bari ba aww men ngagoler ahk
mun can boga aww mah biasa ge jeung wadam lain men? heheotan
liliweutan ngeunah peuting men, sok tiris peuting teh jadi mawa aww awewe geulis bari ba mah dijadikeun simut hirup ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: akh pokona mah   Today at 23:04

Kembali Ke Atas Go down
 
akh pokona mah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kadaharan sareng minuman-
Navigasi: