Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Lalakon si boengsoe newak bangsat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Lalakon si boengsoe newak bangsat   25/11/2008, 15:04

ieu lalakon di caritakeun waktu confrence

sok baca

boengsoe234: jang maneh geus nyaho carita urang newak bangsat?
Rieut sirah: acan
Rieut sirah: cikan
Rieut sirah: kumaha
boengsoe234: watir
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngagoler ahk watir nu newak na
boengsoe234: kamari peuting urang newak bangsat jang
Rieut sirah: huuh kumaha
boengsoe234: tatangga urang teh salakina gawe di luar jawa
boengsoe234: balikna 3 bulan sakali
boengsoe234: pas kamari peuting imah na kaasupan bangsat
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngahuleng
Rieut sirah: ngahuleng
boengsoe234: pas bangsat geus asup ka imahna salakina nu ti luar jawa teh balik ciah
boengsoe234: watir bangsatna
boengsoe234: c bangsatna langsung luncat ka luhureun para....kakara duit nu kabawa
Rieut sirah: ngahuleng
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngahuleng
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngagoler ahk kolot keur ngadongeng ngahuleng
boengsoe234: abong lila teu panggih jeung pamajikan
boengsoe234: si salakina begitu balik teh langsung ngajak bercinta ka pamajikan na
Rieut sirah: meuni kabita
Rieut sirah: terus
boengsoe234: tah si bangsat teh teu bisa kamamana da eweuh jalan deui
boengsoe234: daek teu daek si bangsat ningali adegan bercinta eta
Rieut sirah: ngahuleng meuni kabita
boengsoe234: keur mah deg degan sieun ka panggih di bere ningali nu kitu
Rieut sirah: ngahuleng
boengsoe234: tah pas bercinta teh si salakina ngomong ka pamajikan na
Rieut sirah: mikir hula
boengsoe234: " o0o punya mamah meni liket ,pulen ciga ketan"
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngahuleng
Rieut sirah: meuni kabita
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: liket ngagoler ahk
boengsoe234: si bangsat na teu kuat
Rieut sirah: trus trus
boengsoe234: teu kuat ngadenge lalkina ngomong kitu
boengsoe234: si bangsat tungtung na mah nekat luncat tina para bari ngagorowok
Rieut sirah: reuwas
boengsoe234: "kalapaan we ku sia goblog!"
boengsoe234: ngagoler ahk
Rieut sirah: kumaha ahirna
boengsoe234: akhirna mah c bangsat na beunang!
boengsoe234: trus di riungkeun ku RT
Rieut sirah: eta bercintana jadi teu
boengsoe234: jadi atuh
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngagoler ahk teu jang....da kaburu di kalapaan ateuh plok
Rieut sirah: ngagoler ahk
boengsoe234: untung nu boga imah bageur pisan
boengsoe234: si bangsat titah balik
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: ngagoler ahk Balikna mawa kalapa teu??
Rieut sirah: ari bangsatna saha soe???
Rieut sirah: mikir hula
boengsoe234: abong bangsat.....cigana mah manehna horni da geus ningali adegan nu kitu
Rieut sirah: terus si bangsat kuamaha tah ari ges dilepaskeun kitu
boengsoe234: pamajikan eta bangsat langsung di gawean
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing: salah tah ngetik na Horny pake Y Om
boengsoe234: tah pas nga gawean pamajikan nana c bangsat ngomong ka pamajikan nana
Rieut sirah: digawean kumaha
Rieut sirah: kuamah ngomongna
boengsoe234: "naha nu mamah mah becek jeung buyatak...teu liket kawas ketan!"
Rieut sirah: mikir hula
•°`·._-•¤ñtã_____:-"¤•¨‘°ºO• Pusing has joined the conference.
Rieut sirah: kumaha ceuk pamajikanna
boengsoe234: ari ceuk pamajikan si bangsat teh nembalan "loba teuing ragi meureun"




tah kitu lalakonna c boengsoe newak bangsat teh...
ngan uing masih panasaran saha bangsatna...???
ditanyakeun ka si boengsoe keur ngalalakon teu sempet dijawab..

cikan kira2 saha tah bangsatna..
eta we si boengsoe nyaritana meuni jentre nyahoo jeung carita si bangsat ngomong "naha nu mamah mah becek jeung buyatak...teu liket kawas ketan!"


mikir hula mikir hula mikir hula mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   2/12/2008, 12:55

adughhhhh.......... matak pihaeriwangeun...untung nu fan mah liket!!! ngagoler ahk kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   2/12/2008, 16:46

adughhhhh.......... matak pihaeriwangeun...untung nu fan mah liket!!! ngagoler ahk lol!

eta liket sagala curiga kawan lumpur sawah :bounce: ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   3/12/2008, 12:50

Admin wrote:
ieu lalakon di caritakeun waktu confrence
boengsoe234: ari ceuk pamajikan si bangsat teh nembalan "loba teuing ragi meureun"

cikan kira2 saha tah bangsatna..
eta we si boengsoe nyaritana meuni jentre nyahoo jeung carita si bangsat ngomong "naha nu mamah mah becek jeung buyatak...teu liket kawas ketan!"


mikir hula mikir hula mikir hula mikir hula

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk si boengsoe nepi ka apal detil na eta pamajikan bangsat becek jeung buyatak

*NB ari ragi dina carita ieu teh naon nya? (Bodo :-$: :mode on)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   4/12/2008, 21:45

HU UH MAKSUDNA RAGI DIDINYA TEH GARA2 ANU PAMAJIKAN SI BANGSAT BECET JEUNG BUYATAK, PEUYEUN OGE ARI LOBA TEUING RAGI MAH PAN PASTINA BECEK JEUNG BUYATAK TEU GARING ngagoler ahk lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   2/1/2009, 09:32

wah ieu mah bangsatna geus callingan jeung ci boengsoe matak apal sagalana ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Lalakon si boengsoe newak bangsat   Today at 23:31

Kembali Ke Atas Go down
 
Lalakon si boengsoe newak bangsat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» waspada penipuan polisi modus baru!!pdhal smua kelengkapan surat2 ad

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: