Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nunutur bujur we ah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: nunutur bujur we ah   25/11/2008, 08:55

hayu ah barudak room9 simkuring nepangken nyi ronghok sanaos snes urang bdg9 tpi teu aya leupat na pami urang silih kenal ,hatur nuhun kangge ADMIN :bounce: :star:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   25/11/2008, 09:48

mangga ceu eha... wilujeng sumping di forum baraya bandung salapan sanaos sanes warga salapan memang teu aya lepatna....

hatur nuhun tos ngaluangkeun waktos dongkap ka dieu

marangga marangga marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   25/11/2008, 11:09

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ronghok.... nama id yang anehhh kang ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   25/11/2008, 12:11

HUSSSS.... ulah kitu ahk ulah kitu ahk ulah kitu ahk ulah kitu ah wi.. eta teh bis teu nyahoo mah ngaranna ceu eha sigarantang, cenah ayeuna ker ngumbara di amrik keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka .. teuing ahk.. tah sugan we atuh urang oge bisa nurutan milu ka amrik....

lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   25/11/2008, 23:41

alaaah eta aya ceu mimin ngagoler ahk


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   28/11/2008, 10:15

nunutur bujur saha ieu teh? ngagoler ahk
mun tuturut munding mah aya, eta ci denok jeung ci awi ge tuturut munding, dasar denok jeung Awi munding di turutan ngagoler ahk

badeur teh teu apal mun denok jeung Awi tuturut munding, badeur ngan ngilu weh otomatis badeur ge jadi tuturut munding oge ngagoler ahk
alien

[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 09:24, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   28/11/2008, 15:50

Lamun tuturut munding anu di turutan OOT mah, embung ngiluan ah...
tapi lamun tuturut munding ka amrik hayang ateuuuh...
ngan hanyakal keur Krisis ayeuna teh...
mendingan sare di imah sorangan weee....
heheotan heheotan heheotan


lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: NGIRINGAN NEPANGKEUN AH.......   30/11/2008, 20:33

Sok sanaos abdi jarang ka room sareng silih siku di room, tapi masih keneh ngaraos masyarakat bandung 9. nepangkeun we ah kasadayana dulur sa bandung 9. lain ieu koplok teh pamajikan naha kalah ka aya cingogo didieu euy teu kaciri ku uing, hanas arek di talapung tadina mah .... ngagoler ahk :bounce: lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   3/12/2008, 12:56

waaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwww.... reuwas

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   10/12/2008, 15:13

Kunaon fan???
siga ngajerit karena kenikmatan...
katingali huntu katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   16/12/2008, 13:07

fanny_inochi wrote:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwww.... reuwas

ari eta c fanny kunaon ni ngagorowok kitu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk jiga nu nu kacepet awewe geulis bari ba



lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   17/12/2008, 09:26

cigana mah ninggali nu gde tong uy ngagoler ahk
mun lalaki mah ninggali nu gde teh awewe geulis bari ba sok ngacai nyak ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nunutur bujur we ah   Today at 05:20

Kembali Ke Atas Go down
 
nunutur bujur we ah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: