Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   6/11/2008, 16:23

asalamualaikum bdrudak ...
tah ogut ge aya id bisi kesel ewuh batur minum kopi bari cht
anu ieu nmr wahid ulah di konci ,bisi di obrek nepi ka liang lahat oge
wzagus@yahoo.com top ker gaul jng pjabat anu ieu mah
anu ieu teu ker gaul lumayan cepeul ka aww'na komo Abg mah
wz_b9@yahoo.com kren nya ker ngureuk hehehheehehe
aya deui anu sok pada ngalelece ku brudak
lutung_b9@yahoo.com lumayan lincah ker luluncatan ari aya tukang kridit(weeeek)
ieu oge teu eleh smart ker ngagaet aww mah ngn rada karolot
wzagoest@yahoo.com khss ker gaul ka luar ieu mah(beuh....)
:bball:
sik anu bade bagi2 id didieu tempatna lain di room wae,di antos nya kade ulah hilap lol! :arrow: :arrow: lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   6/11/2008, 16:34

lutung_b9 wrote:
asalamualaikum bdrudak ...
tah ogut ge aya id bisi kesel ewuh batur minum kopi bari cht
anu ieu nmr wahid ulah di konci ,bisi di obrek nepi ka liang lahat oge
wzagus@yahoo.com top ker gaul jng pjabat anu ieu mah
anu ieu teu ker gaul lumayan cepeul ka aww'na komo Abg mah
wz_b9@yahoo.com kren nya ker ngureuk hehehheehehe
aya deui anu sok pada ngalelece ku brudak
lutung_b9@yahoo.com lumayan lincah ker luluncatan ari aya tukang kridit(weeeek)
ieu oge teu eleh smart ker ngagaet aww mah ngn rada karolot
wzagoest@yahoo.com khss ker gaul ka luar ieu mah(beuh....)
:bball:
sik anu bade bagi2 id didieu tempatna lain di room wae,di antos nya kade ulah hilap lol! :arrow: :arrow: lol! lol!
bakuna mah pamer.... wkakakakakakakak :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   19/11/2008, 11:35

Walaaaah ieu si sagus nya..
lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   2/12/2008, 13:22

waduh bner2 uy ieu mah laloba id teh ngan badeur wungkul nu idna 1 teh, bae ach ngarah exix ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   10/12/2008, 15:55

Kanggo anu resep sharing puisi mangga add fs sareng BLOG sim kuring

cozy_crozz_corner@yahoo.com FS na
iwan_badrulzaman YM na
http://coretaniwenk.blogspot.com Blog na

hatur nuun....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
ym ogut my ilove my cool & my hoky.......................@@@
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTA Thermo cool for knalpot
» exhaust heating wrap / bungkus knalpot / thermo cool
» film detective
» EMOTICONS a.k.a Smilies
» Semua Tentang Head Lamp

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Share id Yahoo, FS, Website/blog-
Navigasi: