Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Wisata kuliner kota bandung

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Wisata kuliner kota bandung   24/11/2008, 14:21

Sok ah baraya...saha anu apal tempat makan anu uenak pisan khususna di bandung sok mangga ah share didieu...upami tiasa sakantenan sareng rate hargana.....
abdi mimitian....
Warung Steak Javan
ieu ayana di jalan sulanjana....warung steak ieu kapungkurna aya dipayuneun kimia farma...saprak eta pindah, ah ayeunamah tos pindah ka tempat anu kapungkurna teh kuyagaya.......buka ti tabuh setengah 5 dugi ka tutup, mun jam 7wengi biasana pinuh ku mahasiswa.....
saporsi lumayan terjangkau, kira 9000 - 14500 an....
Watung asi "Amih"
ieu ayana di jalan Banten....anu terkenal ti warung nasi ieu nyaeta sambelna anu "anjing edan" rasana
pokonamah nonjok pisan lah....masalah tempat, ieu warung teh setelan kaki lima, alias dipinggir jalan nya...wayahna we mun aya laleur mah....
terus masalah harga....masih terjangkau...
sok ah mangga bilih aya nu pengalaman wisata kuliner anu murah meriah sok share didieu

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Wisata kuliner kota bandung   25/11/2008, 16:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ai denok jualan peyeum palebah mana?? :bounce: :bounce: :bounce: ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Wisata kuliner kota bandung   26/11/2008, 11:51

mikir hula mikir hula mikir hula peuyeumpuan...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Wisata kuliner kota bandung   12/12/2008, 09:32

wah warung ci amih mah langganan denok atuh ngagoler ahk

tah nu enak mah komo bari kojom jeung awewe geulis bari ba mah di puncrut enakeun hargana ge insya allah terjangkau lah'
komo mun barudak bandung 9 sakali2 mah babarengan diner di puncrut,enakeun lah tempat jeung kadaharana mah lah dijamin afro

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wisata kuliner kota bandung   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
Wisata kuliner kota bandung
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Hobi Makan / Jajan (Share Info Wisata Kuliner)
» :: [Tanya] Modifikator kota BANDUNG ::
» (WTA) Alamat-Alamat Bengkel Spare Part, Service, Setting Mesin, Modifikasi, di kota BANDUNG
» Yellow Eclipse Stage.1
» Jual Knalpot New Monster Full System (2nd Motor Ninja 250R) Lengkap, Mulus, & Murah

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kadaharan sareng minuman-
Navigasi: