Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Happy Birth Day

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Happy Birth Day   22/11/2008, 23:18

torotooootttt... torotooootttt... keprok pramuka keprok pramuka selamat ulang tahun kami ucapkan, selamat panjang umur kami kan doakan keprok pramuka keprok pramuka torotooootttt... torotooootttt...

:joker: :joker: :joker: :geek: :geek: :geek: :geek: :joker: :joker:


selamat ulang tahun kanggo saderek iwenk (21) sareng ci_badeur (22) mudah mudahan dipasihan umur anu panjang, seueur rejeki, di cakeutkeun jodo, sareng mudah-mudahan sagala rupi anu di pimaksad sing terkabul... amiiin..


masa kecil terisolas masa kecil terisolas masa kecil terisolas masa kecil terisolas masa kecil terisolas
PESTA BARUDAAAAAAAAAAAAAKKK
pa untuy-untuy pa untuy-untuy pa untuy-untuy
euneuk-euneukan torereng turaring jurig metal joged bari abok muter ku hulu
MARABOK EUY
marangga aing abok minum duaan trong ahk mangga dileueut
kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ kemon DJ
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Happy Birth Day   23/11/2008, 14:25

Alah hatur nuhun akh ucapana....
meni ngarerepot... padahal teu kedah...cekap ku tumpeng weh....
hatur nuhun ka baraya bandung salapan khususna admin....
sae pisan yeuh forum....
Bandung salapan aq padamu lah..... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Happy Birth Day   24/11/2008, 10:20

Selamat wae ka saderek iwenk saren badeur, diantos traktiranna

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: hatur nuhun kasaderek sadaya   24/11/2008, 16:10

Sateuacanna hatur nuhun pisan kanggo saderek bandung9 sadaya nu tos terang ultah badeur khususna nu ngucapkeun weh ngagoler ahk
tapi sadayanage ketang.
numawi mung di bandung9 nu ngarucapkeun kieu teh, badeur janten terharu ngabaung
kumargi kabogoh salira ge teu acan ngucapkeun kumargi teu acan waktosna mereun ngelel
tapi da ari anjeunna mah tos nyarios boh ultah badeur hoyong dipasihan naun? nya badeur teh nyarios weh "boh badeur teh hoyong kahormatan nyai" ngagoler ahk (hereuy eta mah)
nya insya Allah dina hari H na kabogoh badeur bade masihan kahormatanna ngagoler ahk (hereuy dui) saurna bade masihan sesuatu mung duka naon abdi ge teu terang da saurna surprice ngabaung
nya sakitu nu tiasa badeur carioskeun ku terharuna badeur tos aya nu emut kana ultah badeur, bari badeur ge duka leres tanggal sakitu duka henteu taggal lahir teh kumargi eta ge ecek keneh da nuju lahirna mah badeur ge teu terang afro
1x dui Hatur nuhun pisan kanggo saderek Bandung 9 nu tos ngemutan badeur kumargi badeur ge sok hilap bilih di bumi aya nu ngabanjur wae ngagoler ahk


[b]good luck Bandung 9, bandung 9 is the best
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Happy Birth Day   25/11/2008, 00:25

ngahaturkeun nuhun ka bapa RT anu tos sambutan, mugia kapilih deui dina taun payun, salajengna ka bapa kuwu iwenk (wenk sambutan atuh) sok geura manehmah sok lila lamun ngacapeuk teu puguh teh, eta we sambutan na mah anu di bacakeun di pemakaman tea geuning huuh, mangga ah kapayun, eh selamat heula ketang ti sayah ka kang iwenk sareng kang badeur (tong badeur wae atuh nya......tos ngerjakeun PR teuacan??) mangga ah.......kela aya tukang mie ayam, mang samangkok mang.... ke bayar ku nu ulang tahun. bajak laut keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka ulah kitu ahk ulah kitu ahk ulah kitu ahk ulah kitu ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Happy Birth Day   3/12/2008, 13:50

Amin, mugia di pasihan kesehatan sareng rejeki anu cekap kanggo bekel di dunia sareng akherat...

aminnnnn...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Happy Birth Day   Today at 23:20

Kembali Ke Atas Go down
 
Happy Birth Day
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Susah di starter
» Ur Birth Arcana
» Mau Tanya Bengkel Modifikasi Di Yogyakarta
» Pertamina vs Shell vs Total
» toko aksesoris ninja di jogja

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: