Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 GAYA BERCINTA....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: GAYA BERCINTA....   22/11/2008, 09:34

Gaya berhubungan sex yang kayak gimana?, menurut kalian yang paling enak dan paling mengesankan.

Jawab dengan jujur ya..
:albino: :albino:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   22/11/2008, 10:28

teuing da can ngasaan meuni kabita meuni kabita meuni kabita
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   22/11/2008, 12:13

ceuk saiah mah..

gaya ngagoler ahk ngagoler we is the best...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   24/11/2008, 08:44

misionaris wae....supados raos mah

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   24/11/2008, 13:42

urang mah teu make gaya...nu penting mah budak weh geus gede ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   24/11/2008, 13:43

Si Denok wrote:
misionaris wae....supados raos mah

misionaris teh nu kumaha :face:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   24/11/2008, 16:51

misionaris teh pameugeut anu diluhur.....
lamun nu rada rametek mah posisi 69
aya deui gaya sendok....dan sajabana

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   25/11/2008, 12:43

ceuk fan mah gaya minggir jeung gaya nungging... tah mantap pisan terasa sodokan nana... monyet :bounce:
eh no coment ketang da can nikah jd teu apal agh... biasa biasa saja
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   25/11/2008, 13:48

fanny_inochi wrote:
ceuk fan mah gaya minggir jeung gaya nungging... tah mantap pisan terasa sodokan nana... monyet :bounce:
eh no coment ketang da can nikah jd teu apal agh... biasa biasa saja


mikir hula mikir hula mikir hula ...

yg waktu itu ma aa doetz ngpain fan???
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   25/11/2008, 16:14

doetz86 wrote:
fanny_inochi wrote:
ceuk fan mah gaya minggir jeung gaya nungging... tah mantap pisan terasa sodokan nana... monyet :bounce:
eh no coment ketang da can nikah jd teu apal agh... biasa biasa saja


mikir hula mikir hula mikir hula ...

yg waktu itu ma aa doetz ngpain fan???
ngala cacing ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   25/11/2008, 16:19

Gaya Paporit:
1. Ajul Geudang
2. Entep Sendok, sareung
3. Sorondoy beudil

tah mun gaya nu katilu kudu mempersihapkeunstamina nu bener ngagoler ahk masalahna :bounce: :bounce: aclog-aclogkan..........!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   25/11/2008, 16:22

lamun ninggali film mah sagala gaya ge ngeunaheun cigana mah, ngan nu paling gampang mah gaya bebas mun henteu gaya katak :lol:

Mun gaya kupu2 badeur can bisa, komo gaya sapi terbang mah hese pisan tach coz kumaha bisa terbang eta sapi teh da eweuh jangjangan ngagoler ahk

Ari ngasaan mah acan da lain uing ngan cenah weh ngeunah, pedah kusabun ge cenah ngeunah ngan eweuh gayana ku sabun mah ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   28/11/2008, 16:05

tolombong_awi wrote:
Gaya Paporit:
1. Ajul Geudang
2. Entep Sendok, sareung
3. Sorondoy beudil

tah mun gaya nu katilu kudu mempersihapkeunstamina nu bener ngagoler ahk masalahna :bounce: :bounce: aclog-aclogkan..........!!!
Anu ieu teh gayana siga kumaha... ?? bingung euy bingung euy
awi bisa di jelaskeun hiji hiji teu...
saha nu nyaho khan bisa di praktekeun...
study study study khan sim kuring keur di ajar keneh yeuh..
lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   29/11/2008, 05:50

gaya na mah terserah rek nu kumaha ge ngan tonk poho nyetel lagu uy, khan bisa seiramah tah gerakan na...
mun lagu ska (sok bayang keun) mun lagu rok (bayangkeun) mun lagu dangdut, pasti ngageol.....asal ualh lagu keroncong we, teu pguh pasti na ge,komo lagu jazz mah....asa teu ngeunaheun ampul2an na ge.....
cik asaan tah gaya helikopter... awewe di handap. lalki muter diluhur....lieur2 tah siah ......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: GAYA BERCINTA ALIAS NGASUPKEUN LODONG   30/11/2008, 21:09

uRang mah da teu apal aya anu kumaha wae arana jeung posisina da can pernah ningali jeung ngasaan, urang mah anu penting kanjut baseuh, duit weuteuh , jeung pamajikan reuneuh weh geus cukup :bounce: kaclak-kiclik we ah lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   3/12/2008, 13:11

igh....igh...igh... rujit... affraid
tapi jadi hayang... ngagoler ahk lol! meuni kabita lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   3/12/2008, 14:07

akh...saya kan lahirnya hari senin legi..
jadi saya tidak cocok pake gaya ajul gedang..
Saya cocoknya pake gaya Seblak Panto atawa Sorolok pager.....

Pengen tau lebih banyak??
Gampang ketik Reg Weton...Kirim melalui pos....
Saya embah marijan...akan membimbing jalan hidup anda....
Call me y bo....
telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at telpon nya kadieu at
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: GAYA BERCINTA....   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
GAYA BERCINTA....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Arti Cinta
» YoYo
» Gaya Vs Nyawa ? Testimony pemakaian berbagai ukuran ban...
» Body-kit fairing ninja 250R model sayap fairing Ducati MotoGP
» WTS DECAL VYNIL STICKER HELM UNIVERSAL MODEL MOTOGP RACER

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: