Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Diajar Bahasa Jepang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Diajar Bahasa Jepang   22/11/2008, 06:14

Basa Jepang
Si Acul : “Dan, naon basa Jepangna neangan kutu dina sirah?”
Si Dadan : “Teuing ah, dewek mah teu kungsi diajar basa Jepang.”
Si Acul : “Maneh hayang nyaho teu?”
Si Dadan : “heueuh.”
Si Acul : “Kakaratak kana mastaka!”
Si Dadan : “Ah siah!”
Punten ah nami lakon di luhur sanes dihaja, ngagoler ahk da emut na ka si acul jeung ka mang dadan... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Diajar Bahasa Jepang   22/11/2008, 10:13

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
nambihan ah...

Si Aris : "Naon bahasa jepangna teu boga duit?"
Si Acul : " eta mah gampang atuh, jawabna Saku rata"
Si Aris : "Salah atuh"
SI Acul : "Naha kitu.. biasa oge lain eta bahasa jepang na teh"
Si Aris : "Anu bener mah Kakaratak kana saku calana"bari ngaleos
Si Acul : "#@!$%&^.....!!!!" bari mikir campur bingung...
" meureun ari kitu mah jadi copet.. mikir hula mikir hula "

lol! lol! lol! lol!
punten ah kang aris.. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
 
Diajar Bahasa Jepang
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kamus Bahasa Jepang
» Nihongo [Dai sanka]
» (Sharing] Design Cutting Sticker and Design Body for N250R
» Mari belajar B. Jepang!! [Dai ikka]
» Bahasa Indonesia bahasa tersulit apa tergampang yaa...?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: